Workshop op maat

De invulling van deze dag mag jij zelf bepalen.

Wil je graag een macro fotografie workshop of wil je met de Lensbaby kennis maken? Voor de Canon of Nikon camera’s heb ik leenlenzen die je dan kunt uitproberen. Dit kan voor zowel macro fotografie als in het landschap als in de stad.
Ook smartphone fotografie is mogelijk in de natuur of stad.

Wil je meer Creëren en experimenteren ? Los van alle regels. Op je gevoel af gaan en doen wat jij mooi vindt. Leren los te laten wat anderen ervan vinden. Feedback is altijd goed en fijn maar doen wat voor jou goed voelt en wat je blij maakt is belangrijker.

Of misschien ken je je camera nog niet zo goed en wil die spelenderwijs leren kennen zonder een te technische benadering.

Kortom we gaan er een onvergetelijke workshop van maken!

In overleg, nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld en verzonden, neem ik per mail / telefonisch contact met je op om samen een datum en plaats te bepalen.

In overleg.

In overleg

€ 265,- (incl btw) wil je liever met zijn tweeën komen dan zijn de kosten € 175 p.p. (incl btw) Deze kosten zijn excl. entreegeld en reiskosten (0,25 cent per kilometer vanaf postcode 4053 HN excl. btw ), parkeerkosten. 4 uur durende workshop. Deze kosten gelden voor in Nederland.

Woon je buiten Nederland neem dan contact op voor de mogelijkheden en kosten.

Prive workshop Smartphone fotografie 3 uur : € 195,- incl btw en uitgebreide handout.
excl. entreegeld en reiskosten (0,25 cent per kilometer vanaf postcode 4053 HN excl btw ) parkeerkosten.

1 of 2 personen

Workshop recensies klik op icoon

Aanmelden Workshop