Smart-Art phone fotografie als bedrijfsuitje, voor fotoclubs en vriendengroepjes

Zoek je voor de personeelsverening, je netwerkgroepje, je collega’s of klanten een leuke, originele  en creatieve daginvulling dan is deze workshop wat je zoekt. Wat leuker dan samen op pad te gaan en de mooiste, creatieve foto’s te maken en te delen met elkaar. ‘Making memories’ met je smartphone.

In deze gezellige, creatieve en inspiratievolle workshop wordt je niet alleen verrast, je gaat ook verrassen met je foto’s.

De workshop zit vol leuke tips en tricks om met en zonder apps creatief te gaan fotograferen. Jouw ‘kiekjes’ veranderen in mooie creatieve Smart-Art foto’s.

Na de workshop krijgt je een hand-out waarin de tips en tricks van de workshop terug te lezen zijn én uitgebreide informatie over de leukste en handigste apps. Dit voor zowel Android als iPhone.

Neem contact op via de contactpagina voor meer informatie en overleg.

NAAR CONTACTPAGINA
smartphone fotografie bedrijfsuitjes andrea gulickx

Bekijk hier de workshop resultaten van de deelnemers.

RECENSIES DEELNEMERS

Deze workshop gaat o.a. over:

  • Camera uitleg
  • Belichting, focus, kader, compositie & perspectief.
  • 'Anders' leren kijken naar je omgeving.
  • Creatief gebruik maken van licht, reflecties, structuren en funtools. 
  • Je gaat aan de slag met kleine 'opdrachten'
  • Uitgebreide tips en uitleg van handige apps in hand-out.

Voor wie is deze workshop geschikt:

Voor personeelsvereningen, netwerkgroepen of klanten.

Wat mag je meenemen:

  • Je I-phone of android telefoon.
  • Zorg dat je voldoende geheugen hebt om te fotograferen.
  • Zorg dat je accu helemaal vol is en neem eventueel een powerbank mee zodat je nog tussendoor kan opladen als het nodig is. 
  • Download van te voren de snapseed app deze is voor zowel iphone als android en is gratis.

Maaike den Houting ,  Zaterdag 28 sept 2019 * Groepsuitje Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *
Met 8 leden van de fotoclub op pad in Rotterdam met Andrea was een feestje. Duizenden foto’s maak ik met mijn mobiel, maar ik heb toch weer wat nieuwe functies en mogelijkheden ontdekt tijdens deze inspirerende workshop. Ik gebruik mijn mobiel eigenlijk altijd om gewone dingen even snel vast te leggen en pak de ‘echte camera’ voor het artistiekere werk. Maar nu ga ik de mobiel daar toch ook eens vaker voor gebruiken. Voordeel is dat mensen op straat zich niet zo ongemakkelijk voelen wanneer je een smartphone gebruikt. Veel minder intimiderend dan zo’n grote camera, waardoor je makkelijker mensen kunt fotograferen. Met wat leuke apps is het aantal mogelijkheden heel groot.

 Zaterdag 28 sept 2019 * Groepsuitje Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *

Heel erg bedankt voor de ontzettend leuke en inspirerende workshop over fotograferen met je telefoon die je ons afgelopen zaterdag gegeven hebt. Het was boven verwachting! Heel veel geleerd en nieuwe ideeen opgedaan! Nooit geweten dat er zoveel mogelijkheden met de telefoon op fotografies gebied!

En nu weer een geweldig goed verzorgde hand-out! Hartelijk dank!