Texel Fantasy scapes Weekend 

Een heel weekend experimenteren en creëren op Texel. Een weekend vol VRIJHEID! De vrijheid die je ervaart door de prachtige natuur op Texel maar ook door het loslaten van alle regels met fotograferen.
En dat in combinatie met de gastvrijheid en heerlijke eten van de koks en het personeel van Hotel Brasserie Rebecca. Dit gezellige hotel is gelegen in het Historische plaatsje De Waal wat het middelpunt van het eiland is. Michel is een fantastische chefkok en enthousiast fotograaf.

Dit weekend kent geen grenzen en jij mag je grenzen laten vervagen. Je wordt uitgedaagd om je remmen los te laten en te gaan voor wat jij leuk vindt. Wars van alle regels. Feedback is fijn maar jij bepaald wat je mooi vindt en waar je blij van wordt. Ik zal je daarin begeleiden en met je meekijken, tips en tricks geven en mijn ervaringen delen.

We werken met de Zee, duinen, bos en wat voor moois Texel nog meer te bieden heeft. We laten het op ons afkomen en laten onszelf verrassen. We gaan oa. werken met lange sluitertijden, meervoudige belichting en ICM (bewuste camara beweging) Daarnaast gaan we werken met leuke funtools. JIJ gaat je eigen fantasy scapes maken!! Op zoek naar zandbomen en uiteraard is er ook ruimte om de zandpaddestoeltjes te fotograferen op de horst als we daar toch bezig zijn met het vastleggen van de omgeving. Dit is een stukje lopen dus houd daar rekening mee.  

De workshop gaat altijd door ongeacht het weer. Het programma zal dan aangepast worden. De juiste plekken en het exacte programma bekijken we het weekend zelf.

Heb je geen filters, geen probleem !! Tijdens de workshop zijn er genoeg filters voor iedereen om te gebruiken en uit te proberen. Dit is mogelijk gemaakt door BENRO BENELUX!

Er zijn diverse filters om uit te proberen zoals diverse ND / grijsfilters , diverse ND-grad /grijsverloopfilters en polarisatiefilters. Natuurlijk zijn er ook de bijbehorende Benro houders en verloopringen naar de lensbaby 46 mm bij. Laat dit dan even weten via de aanmelding! Dit zijn normale filtersets die dus het beste te bevestigen zijn op de Edge 50 en 80.

Texel

Vrijdag 8 t/m zondag 10 April 2022

Vrijdag 8 april 12:00 uur t/m zondag 10 april 12:00 uur

€ 495,- pp ( met aanbetaling €200,- bij reserveren/aanmelden)
Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Inclusief:
2 overnachtingen in hotel Rebecca (1-persoonskamer)
2x ontbijt, 2x lunch(pakket) en 2x diner
workshops op vrijdagavond, zaterdag en zondagochtend

Exclusief:
Reiskosten en Bootovertocht
Drankjes
Persoonlijke uitgaven
Reis- en annuleringsverzekering
Parkeervignet

min 6 personen (VOL)

Workshop recensies nvt

Aanmelden Workshop

Meer foto’s van de zee zie mijn portfolio!

Enjoy it!

Het programma:
Dit is een inschatting maar staat nog niet vast. Dat weekend bekijken we hoe we het optimale uit het weekend kunnen halen.

Vrijdag ontvangst om 12:00-12:30.

–  !3:00 Lunch bij Hotel zodat we elkaar wat beter kunnen leren kennen voordat we op pad gaan. Na lunch inchecken.
–  In de middag richting bos meervoudige belichting en ICM technieken.
–  Avond afhankelijk van de dag
–  Terug naar hotel voor Diner.
– Zaterdag ochtend vroeg uit de veren om de zonsopgang bij de Horst te begroeten met ICM. Ontbijt gaat mee en we eten dit op de  locatie. De ochtend blijven we in de duinen en werken we met meerdere technieken en tools.
– Lunch in Hotel
– Einde middag / s’ávonds afhankelijk van weer en tijdstip zonsondergang aan de slag met de technieken op het strand
– Zondagochtend ontbijt 8.00 in hotel.
– Ochtend fotograferen, wat hoor je ter plekke.
– Macro moment word in overleg ingelast.
– 12:00 is de workshop afgelopen en is iedereen vrij te gaan waar hij wil.

 

 

Niveau:

Iedereen die van experimenteren en creëren houdt en de camera al onder de knie heeft.

Be Inspired!

Inspiratie foto’s van de deelnemers: 

Wat mag je meenemen:

 • Camera
 • Alle lenzen die jij wilt gebruiken. Mijn favoriete lens is de 24-70 voor ICM. Maar de 70-200 is ook fijn om mee te werken voor intiemere beelden. Vergeet geen macro lenzen of Lensbaby's natuurlijk. Pas op! Lensbaby zou ik zelf niet snel gebruiken voor ICM (bewuste camera beweging).
 • Filters
 • Heb je geen filters, geen probleem!! Tijdens de workshop is er een mogelijk om gebruik te maken van de kwalitatief hoogwaardige BENRO filters! 
 • Een variabele ND filters 8 of 10 stops is mijn favoriet voor ICM. Big stopper voor lange sluitertijden
 • Statief
 • Remote control
 • Batterijen
 • Geheugenkaartjes
 • Eventueel pen en notitieblok
 • Juiste kleding, laagjes is altijd prettig, regenbroek, laarzen of stevige wandelschoenen.

Download HIER het gratis ebook:
Welke Lensbaby moet ik aanschaffen?

Lensbaby Reviews

Naar reviews