Smart-Art Phone workshop Antwerpen

De Smartphone is vaak de enige camera die je altijd bij je hebt. Een ‘kiekje’ is snel gemaakt.

Als natuurfotograaf is het voor mij dé uitdaging om in het veld, het beeld zó te maken, dat het daarna op de computer alleen nog de standaard bewerking nodig heeft. De omgeving, compositie, perspectief en het licht zijn daarbij de belangrijkste elementen. Met een smartphone is dat voor mij niet anders. Apps zijn super handig en leuk maar creativiteit op locatie is voor mij een grotere uitdaging en meer fun. Ik experimenteer dan ook graag. In deze workshop wordt je niet alleen verrast, je gaat ook verrassen met je foto’s.

De workshop zal met name praktijk gericht zijn waarbij je zelf creatief aan de slag gaat in de stad Antwerpen. Hiervoor geef ik je vele leuke tips & tricks. Jouw ‘kiekjes’ veranderen in mooie creatieve Smart-Art foto’s. 

Tijdens de workshop worden apps niet uitgebreid besproken of gebruikt. Na de workshop krijgt je een hand-out waarin de tips en tricks van de workshop terug te lezen zijn én uitgebreide informatie over de leukste en handigste apps. Wat kun je ermee doen zijn, met welke app kun je leuke stories maken voor instagram en nog veel meer. Dit voor zowel Android als iPhone. 

Kortom een workshop vol creativiteit en fun!

Antwerpen

Zondag 25 augustus 2024

€ 99,- pp. incl. ontvangst koffie en thee. Uitgebreide Hand-out met tips en tricks. En de belangrijkste en leukste handige apps. Excl. eventuele entree, parkeerkosten, vervoer per fiets door Antwerpen. Je hebt de velo Antwerpen app nodig. Deze moet van te voren thuis geactiveerd worden met je creditcard tijdelijk kost dit €2,- die wordt terug gestort.OP de dag zelf betaal je voor een fiets huren maar €5,- zie pagina velo app. Een super leuk en makkelijke ervaring in Antwerpen.

10:0-13:30

Min. 5, max. 7
Zondag 25 augustus 2024 ( nog 1 plaats )

Workshop recensies klik op icoon

Aanmelden Workshop

Bekijk hier de resultaten van de workshop deelnemers.

RECENSIES DEELNEMERS

Deze workshop gaat o.a. over:

  • Camera uitleg
  • Belichting, focus, kader, compositie & perspectief.
  • 'Anders' leren kijken naar je omgeving.
  • Creatief gebruik maken van licht, reflecties, structuren en funtools. 
  • Je gaat aan de slag met kleine 'opdrachten'
  • Uitgebreide tips en uitleg van handige apps in hand-out.

Voor wie is deze workshop geschikt:

Iedereen die het leuk vind om mijn zijn of haar I-phone/smartphone te fotograferen en daar op een creatieve manier mee aan de slag wil.

Wat mag je meenemen:

  • Je I-phone of android telefoon.
  • Zorg dat je voldoende geheugen hebt om te fotograferen.
  • Zorg dat je accu helemaal vol is en neem eventueel een powerbank mee zodat je nog tussendoor kan opladen als het nodig is. 
  • Download van te voren de snapseed app deze is voor zowel iphone als android en is gratis.