Linda Planken * Lensbaby forest *
In een klein gezellig groepje mocht ik naar hartelust experimenteren met de lensbaby edge 50 mm. Deze mocht ik lenen van Andrea.
Je krijgt genoeg aandacht, en ook genoeg tijd om zelf te proberen.
Hartstikke leuk! Misschien kom ik nog een keer macro bij Andrea proberen.

Elke Neggers * Long lasting light 2021 *

John van de Woestijne * Long lasting light 2021 *

Verrassend hoe Andrea mij elke keer weer weet te inspireren om op een ander manier te fotograferen en het uiterste uit je toestel te halen. Iedere workshop daagt je uit om op een ander manier naar de natuur of stad te kijken. Het volgen van workshops bij haar kan je het beste omschrijven als schilderen met licht, geïnspireerd door oude meesters als William Turner en latere kunstschilders die het pointillisme in Nederland vertegenwoordigen als Piet Mondriaan en Jan en Charley Toorop creëer je met haar aanwijzingen je eigen kunstwerkjes.

John van de Woestijne, foto@woestevis.nl

 

Marjo Buyten * Multiple in motion okt 2021 *
Welke workshop je ook volgt bij Andrea; haar enthousiasme en liefde voor de aangeboden technieken en lenzen werkt enorm aanstekelijk. Zo ook de workshop ‘multiple in motion’. De techniek werd helder uitgelegd aan de hand van voorbeelden en dan aan de slag; lekker experimenteren, kijken bij elkaar, verwonderen en langzaamaan de techniek meer in je vingers krijgen, zodat je weer een nieuw terrein hebt ontgonnen om eindeloos op voort te bouwen. Ik ben heel erg blij met deze nieuwe onuitputtelijke bron van inspiratie.

Monique Smit * Multiple in motion okt 2021 *
Welke workshop je ook volgt bij Andrea; haar enthousiasme en liefde voor de aangeboden technieken en lenzen werkt enorm aanstekelijk. Zo ook de workshop ‘multiple in motion’. De techniek werd helder uitgelegd aan de hand van voorbeelden en dan aan de slag; lekker experimenteren, kijken bij elkaar, verwonderen en langzaamaan de techniek meer in je vingers krijgen, zodat je weer een nieuw terrein hebt ontgonnen om eindeloos op voort te bouwen. Ik ben heel erg blij met deze nieuwe onuitputtelijke bron van inspiratie.

JanFolkerT * Lensbaby fun okt 2021 *
Super leuke inspirerende workshop, makkelijk te volgen en Andrea geeft veel tips en zoekt de leukste mooiste plekken voor je op.
ga zeker in de toekomst nog een andere workshop volgen.
een echte aanrader dus.

Gerard * Lensbaby autumn okt 2021 *

Natascha Verbij * Multiple in motion okt 2021 *
Super leuke inspirerende workshop, makkelijk te volgen en Andrea geeft veel tips en zoekt de leukste mooiste plekken voor je op.
ga zeker in de toekomst nog een andere workshop volgen.
een echte aanrader dus.

Annemarie Van Osenbrugge * creatieve macro sept 2021 *
Super leuke workshop in ontspannen sfeer, praktische tips en anders leren kijken. Als resultaat kwam ik met andere foto’s thuis dan gebruikelijk. Aanrader👍

Karin * Macro Abstract 24 sept 2021 *

Jos Roeykens * Zee in beweging 14 aug 2021 *

Marjo Snellenburg * Macro Magic sept 2021 *
Super workshop gehad van Andrea Gulickx in het Speulderbos: “Macro Magic Waterworld”. De workshop voldeed aan al die 3 onderwerpen.  Daarvoor trok Andrea haar trukendoos open, zodat wij ons heerlijk uit konden leven met lampjes, spiegeltjes en water. Altijd weer leerzaam en erg gezellig. Andrea, dank je voor je inzet om het iedereen naar de zin te maken.

Tineke van der Vlist * Dahlia Diva’s 3 sept 2021 *
We waren 10 september met z’n vieren in de Pluktuin in Ijzendoorn voor de Dahlia workshop met de Lensbaby onder leiding van Andrea. Ik had nog niet zo lang geleden de sweet 50 gekocht en wat is er dan mooier dan dat je de fijne kneepjes van het vak mag leren van de Lensbaby-prof Andrea Gulickx!  Dat kun je haar wel toevertrouwen hoor..haar enthousiasme en kennis deelt ze graag en met wat hulp van kleine schattige slakjes en prachtige dahlia’s, komt het zeker goed!
Dankjewel Andrea voor de gezellige dag, je goede tips en geduld. Ik heb er van genoten en vooral heel veel van geleerd!
Groeten Tineke van der Vlist
Eigen website:instagram @tvo174

Jacqueline Gijsbertsen * Dahlia Diva’s IJzendoorn 3 sept 2021 *
Ik heb de workshop als zeer prettig en leerzaam ervaren. We kregen vooraf goede informatie waarna we konden gaan oefenen in de tuin. Heel fijn dat Andrea regelmatig langskwam om tips en ideeën te geven, er was voldoende aandacht voor iedereen. Ik vond het ook fijn dat ze dingen liet zien met haar camera  en waar je op moest/kon letten. Vooral de tips over ‘het licht zoeken’ en de juiste achtergrond, vond ik erg waardevol. Er was een goede sfeer en veel gezelligheid, mede door het warme welkom (met koffie en taart), het enthousiasme en de vriendelijkheid van Andrea en bovenal haar deskundigheid. Kortom: een TOP workshop!
Instagram:jacqueline.gijsberts

Ruud Swinkels * Macro abstract 24 sept 2021 *

Jacqueline Boon-Tan * Lensbaby Fun IJzendoorn 17 juli 2021 *
In deze de workshop Lensbaby fun/Let’s get started heb ik de beginselen geleerd van het fotograferen met de Sweet 35. Ik vond het best moeilijk om het scherptepunt in het mooiste deel van de foto’s te krijgen. Het was echt hard werken en veel nadenken, maar ik ben blij met het resultaat. Andrea weet er veel van, haar oog voor het beste licht en achtergrond zijn voor mij leerzaam. Voor mij biedt de lensbaby meer creativiteit in mijn macrofoto’s en het is ook een handzame, lichtere lens in het gebruik. Kortom, ik ben fan!

Saskia Persoon * Macro Abstract 24 sept 2021 *

Ann Cornelis * Zee in beweging 14 aug 2021 *
Eindelijk konden we dan, na meermaals annuleren om de welgekende reden, de workshop “Zee in beweging” volgen. Wat een toffe, creatieve workshop ! ICM is echt mijn ding, zo leuk. Eerst legde Andrea de theorie zeer gedetailleerd uit en toen gingen we op pad naar de kust voor de praktijk. We kregen nog heel veel tips tijdens de workshop, maar de verrassing blijft toch tot je thuis bent en de beelden op je computer ziet. De ene verrassing na de andere. Super bedankt Andrea, een nieuwe wereld is voor mij open gegaan !

Sia Windig * Lensbaby Fun IJzendoorn 19 aug 2021 *
Fotograferen met de lensbaby is balanceren tussen (on)scherpte, compositie en achtergrond. Het vraagt een andere blik dan met gewone macrofotografie. De textuur van bladeren verandert voor je ogen. De achtergrond speelt opeens de belangrijkste rol.
Andrea legt duidelijk uit en geeft iedereen persoonlijke aandacht zodat je makkelijk en in een ontspannen sfeer kunt leren. Echt heel fijn dat je diverse lenzen uit kunt proberen. Deze workshop heeft een extra creatieve dimensie gegeven aan mijn abstracte en macrofoto’s. En wat een perfecte omgeving was de pluktuin!
Eigen website:https://www.siteseeingmetsia.nl/

Turbojdr * Lensbaby City Rotterdam 12 aug 2021 *
Super leuke ervaring. De weergoden waren ons welgezind en dat zorgde voor een zeer ontspannen en leerrijke dag.
Een aanrader voor mensen die willen kennismaken met een lensbaby!

Michelle Degruys * Zee in beweging 14 aug 2021 *
https://gallery.1x.com/member/michellede

turbojdr * Lensbaby Fun IJzendoorn 19 aug 2021 *
De grauwe dag begon met een fijne onthaal met aardbeien en cake! De workshop was een openbaring, enkel interessante tips neem ik mee voor de toekomst. Zelf vond ik het een marteling en moeilijker dan ik dacht. Maar het engelengeduld van Andrea hebben er voor gezorgd dat we allemaal met een zalig gevoel naar huis konden.
Bedankt voor de fijne dag!

Monique E. Teijgeman * Lensbaby City Rotterdam 12 aug 2021 *
Prachtige zomerdag, een cappuccino en dan van start met de introductie en uitleg. Geen druk, geen prestatie noch prestige. Volop aandacht en begeleiding.
Daarnaast zoveel tips gekregen om anders te kijken, dat er heel veel is waar je aan voorbij loopt, maar dan toch weer terug want daar is toch iets interessants om fotograferen. De volgende workshop is al aanstaande, ik verheug mier nu al op. Tot ziens!
Eigen website:moteyphoto.wordpress.com

Marianne Leendersen * Lensbaby City Arhnem juli 2021 *

Marianne Leendersen * Lensbaby City Arhnem juli 2021 *

Angelique Spanjaard-Oomen * Lensbaby 17 juli 2021 *

Zaterdag 17 juli hebben wij een fantastisch leuke workshop bij Andrea gevolgd.
In de pluktuin in IJzendoorn hebben wij de workshop lensbaby gedaan.
Andrea legt goed en duidelijk uit en komt regelmatig bij iedereen kijken en geeft tips over hoe je mooiere foto’s krijgt.
Ik heb echt een leuke dag gehad en op naar de volgende bij Andrea
Groetjes Angelique
Eigen website:www.fotogeliek.nl

Etienne dezutter * Lensbaby City Rotterdam 12 aug 2021 *
Het was een ervaring om je sessie te mogen bijwonen. Ik heb  er wel veel van op gestoken . Leuk om nog eens in R’dam te zijn! tot een volgende keer!
https://www.facebook.com/tjen.dezutter

Sandra Beek * Lensbaby 17 juli 2021 *

Een geweldige workshop met goede uitleg over het gebruik van de Lensbaby en tips voor mooie composities.
Absoluut een aanrader.

Marjo Buyten * Macro Magic 19 juni 2021 *

Hester Busse * Lensbaby city scapes Arnhem 4 juni 2021 *

Het gebruik van de lensbaby in de stad trok me aan. Niet dicht met je neus bij de grond tussen de bloemen of insecten, maar het wat ruigere werk.
Maar hoe werken de lenzen dan precies en hoe kun je ze creatief inzetten? Andrea legt erg goed uit, laat zien, bekijken, is enthousiast en geeft veel mogelijkheden aan. Amper de tijd om uit te proberen tot het allemaal goed werkt, maar ja, dat is de discipline voor zelfstudie daarna 🙂
Ik vond het in korte tijd intensief maar leuk!  en een klein groepje werkt prettig. Dank en tot een volgend moment , groet Hester

John van de Woestijne * Lensbaby city scapes Rotterdam 6 juni 2021 *

Margreet Rietstra * Macro Magic Losser 2021 *

Wat een leuke, creatieve workshop! Andrea is heel enthousiast en deelt veel van haar kennis en ervaring. Ze heeft voor iedereen persoonlijke aandacht en begeleidt de workshop prima! Er is ook volop ruimte om producten uit te proberen. Ik vond het een hele gezellige dag en heb weer veel geleerd!
Eigen website:https://www.instagram.com/margreetriedstra/


Petro van der Horst * Macro abstract 2 juli 2021 *

Paulien Rijker * Macro Magic Losser 2021 *

Mietje Berkers * Macro abstract 18 juni 2021 *

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik me vanaf de eerste minuut volledig op mijn gemak voelde bij Andrea. Andrea geeft levendige en heldere uitleg, veel tips en trucs en ze komt meekijken op je scherm om je “on the job” te coachen. Wat een heerlijke dag en wat heb ik veel geleerd over bijvoorbeeld het licht en de compositie.
Dank Andrea