Op deze pagina staan de prachtige resultaten van de workshop deelnemers van de creatieve smartphone fotografie workshop. Klik op een foto in de carousel dan vergroot deze foto zich en kun je ze daarna allemaal groter bekijken. Veel kijkplezier!

Margreet *Smart-Art Phone fotografie Arnhem sept 2023*

Super leuke en leerzame workshop Smartphone fotografie in Arnhem. Eerst heeft Andrea de instellingen en mogelijkheden van de telefoon uitgelegd en vervolgens zijn we op diverse plekken op het station van Arnhem gaan fotograferen. Hele fotogenieke locatie. Andrea kijkt met je mee en geeft ook veel tips over compositie, gebruik van licht, lijnen, reflecties voor het maken van mooie creatieve foto’s.

Andrea *Smart-Art Phone fotografie Antwerpen 27 aug 2023*

Een zalige dag gehad in Antwerpen met een fijne groep.
Super veel geleerd over smartphonefotografie.
Een professionele uitleg over het fotograferen met I phone en Samsung (in mijn geval)
Niet alleen om met je gsm om te gaan maar ook hoe je de foto’s bewerkt in je smartphone.
nadien krijg je via mail nog eens een handout en filmpje met de herhaling van de snapseed meervoudige belichting.
Top gedaan Andrea
VDAbeele An(drea)

Marion Van Loo *Smart-Art Phone fotografie Arnhem 20 aug 2023*

Ik vond het een hele fijne en leerzame workshop, van Andrea veel tips en uitleg gekregen en veel geleerd over de mogelijkheden om te fotograferen met mijn smartphone. Het was een ontdekkingstocht met een “ander oog” door je lens te kijken mede door Andrea een zinvolle en verrijkende workshop gehad.

Desiree *Smart-Art Phone fotografie Eindhoven 14 juli 2023*

Wat ben ik blij met het resultaat!Alle tips en tools die je hebt gegeven hebben het foto’s maken nog leuker gemaakt.

Liesbeth Sprengers *Smart-Art Phone fotografie Antwerpen 4 juni 2023*

Genoten van de goed gevulde, plezierige en natuurlijk leerzame workshop smartphonefotografie in Antwerpen. Het enthousiasme, de creativiteit en de flair van Andrea zijn meeslepend en aanstekelijk. Dank je wel, Andrea, voor de behulpzaamheid met de ‘gesloten’ fiets!

Jurgen Kremer *Smart-Art Phone fotografie Arnhem mei 2022*

Andrea ik wil je enorm bedanken voor de leuke en zeer leerzame workshop. Dit zelfs op een zondagochtend waarvoor de wekker gezet moest worden, het was het geheel waard! De uitleg die je gaf wat er allemaal met een telefoon kan, al wordt die daar nog zelden voor gebruikt, om mooie foto’s mee te maken was verhelderend. Tijdens de rondgang in Arnhem, waar ik regelmatig kom, ga je anders kijken naar gebouwen en zie je de prachtige lijnen die wij als bouwontwerpers veelal op tekening zetten nu via je smartphone. Met simpele en goede tips worden foto’s beter en mooier. Nu kan ik onze website ook gaan bijwerken door zelf betere foto’s van de projecten te maken. Doel geslaagd van de ochtend! Daarnaast, wat een gezellige en ontspannen ochtend heb jij weten neer te zetten. Nogmaals dank en ik zal mij zeker nog een keer aanmelden voor een smartphone workshop.

René *Smart-Art Phone fotografie Rotterdam mei 2023*

Superleuke en leerzame ochtend. Veel geleerd over de telefoon zelf (o.a. dat mijn telefoon helaas wat gedateerd is om van alle functionaliteiten gebruik te maken…) maar vooral ook over compositie. Zeker de moeite waard.

Elvira *Smart-Art Phone fotografie Rotterdam*

Een superleuke en erg leerzame dag gehad! En wat weet Andrea veel te vertellen, erg inspirerend enkele een aanrader!

Marian Smeele *Smart-Art Phone fotografie Eindhoven Strijp S*
Na thuis de vooraf door Andrea geadviseerde app’s gedownload te hebben ben ik vol nieuwsgierigheid naar Eindhoven vertrokken.
Andrea’s uitleg over mogelijkheden van de camera in je iPhone was heel duidelijk. Stap voor stap werden de basis mogelijkheden van de apps getoond. En dan aan de slag.
Eerst onwennig met de vinger van de ene hand het scherpstelpunt aantikken en vrijwel direct met de andere hand de opname vastleggen.. Maar al doende leert men bleek ook op die dag maar weer eens .
Met trucs uit de app bewegende , creatieve, abstracte beelden en composities vastleggen. Wat een grote uitdaging.
Het was een hele leerzame en gezellige dag. Trots met de mooie resultaten weer naar huis.
Voor mij heeft het veel extra’s opgeleverd om in de toekomst zeker mee verder te gaan.

Diana van Dijk *Creatieve smartphone fotografie Arnhem *
Erg leuk om te doen. Eens niet op pad met een zware camera, maar mogelijkheden ontdekken op de smartphone. Camera en gebruiken van verschillende apps, alsook aandacht voor compositie en leuke tips.

Martijn Verkerk *Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *
De workshop was tot in de puntjes verzorgd en superleuk om te doen. De dag begonnen met een bakkie koffie en duidelijke uitleg over het gebruik van de camera op de smartphone. Daarna zelf aan de slag gegaan en veel handige tips ontvangen. Rotterdam heeft volop mooie plekken om te fotograferen en de dag is dan ook echt voorbij gevlogen.

Maaike den Houting ,  Zaterdag 28 sept 2019 * Groepsuitje Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *
Met 8 leden van de fotoclub op pad in Rotterdam met Andrea was een feestje. Duizenden foto’s maak ik met mijn mobiel, maar ik heb toch weer wat nieuwe functies en mogelijkheden ontdekt tijdens deze inspirerende workshop. Ik gebruik mijn mobiel eigenlijk altijd om gewone dingen even snel vast te leggen en pak de ‘echte camera’ voor het artistiekere werk. Maar nu ga ik de mobiel daar toch ook eens vaker voor gebruiken. Voordeel is dat mensen op straat zich niet zo ongemakkelijk voelen wanneer je een smartphone gebruikt. Veel minder intimiderend dan zo’n grote camera, waardoor je makkelijker mensen kunt fotograferen. Met wat leuke apps is het aantal mogelijkheden heel groot.

Christel , Mechelen ,België , Zondag 1 sept 2019 *  Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *
Op 1 september volgde ik de workshop smartphonefotografie in Rotterdam.
Nu ben ik zelf absoluut geen leek op dit gebied, maar toch was het ook voor mij een leerrijke dag.
Terwijl ik me vroeger eerder beperkte tot een klassieke manier van fotograferen, overtuigde Andrea me om volop gebruik te maken van de creatieve mogelijkheden van mobiele fotografie.
Met een hoofd vol ideeën keerde ik terug naar België. En zelfs in de trein werd er nog volop geëxperimenteerd.
Het was trouwens niet enkel leerrijk maar ook een heel gezellige dagje Rotterdam.
Eigen website:christelwellens.be/smartphonefotografie

Betty Mouthaan Zondag 1 sept 2019  *Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *
Super leuk, heel veel geleerd.
Leuk en op een ontspannen manier
Er zit zo veel meer in je telefoon, echt een aanrader.

Marjo Snellenburg  Vrijdag 7 juni 2019  *Creatieve smartphone fotografie Arnhem *

Op vrijdag 7 juni een inspirerende workshop Smart-Artphone in Arnhem gevolgd bij Andrea. Mijn voornaamste reden was het leren fotograferen met een telefoon, omdat ik die altijd bij me heb.
Na uitleg van Andrea wat allemaal mogelijk is met een telefoon zijn we aan het werk gegaan. Ik had werkelijk geen idee dat de mogelijkheden met een paar extra apps er bij bijna oneindig zijn.
Andrea had voor iedereen een aantal funtools mee genomen, zodat we naar hartenlust konden oefenen. Ook het bewerken van de foto’s in de telefoon was een complete verrassing voor mij.
Het was een super leuke, gezellige en leerzame dag. Ik heb vandaag erg veel geleerd. Dank je wel Andrea voor je enthousiasme en kundigheid.

Puck & Rajeev  zondag 26 mei 2019  *Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *

Monique Binkhorst  Vrijdag 8 maart 2019  *Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *

Ik heb vandaag een hele leuke, gezellige en inspirende workshop gehad van Andrea in Rotterdam. Haar enthousiasme voor de fotografie en de mogelijkheden met de smartphone is aanstekelijk. Na de uitleg zijn we op stap gegaan en de onderwerpen bleken bijna oneindig aanwezig, de draagbare oplader was daarbij onontbeerlijk. Mijn voornemen om minder met mijn telefoon bezig te zijn is gesneuveld en ik kijk er naar uit om er zelf meer mee te gaan experimenteren.

Trudi Sennhauser (Zaandam) Zaterdag 26 januari 2019 * Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *

Op 26 januari 2019 heb ik de super leuke smartphoneworkshop bij Andrea gevolgd. Ik heb erg veel geleerd en ga zeker vaker met mijn smartphone aan de slag. Ik heb niet alleen kennis tot mij genomen maar ook ontzettend gelachen als het weer eens anders ging als dat de bedoeling was. Wij mochten allerlei voorwerpen leengebruiken zoals lensjes, statief en andere voorwerpen. Voor iedereen was er persoonlijke aandacht en  een kleine verrassing voor experimenteel fotograferen.  Ik volg wel vaker workshop’s bij Andrea maar dit was de eerste keer met de smartphone.

Eigen website van Trudy absoluut ook even kijken 🙂 www.trudisennhauser.nl

Ellen (Arnhem) Zaterdag 26 januari 2019 * Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *

Gister de i-phone fotografie workshop gevolgd. Wat een super dag heb ik gehad in Rotterdam.Ik heb totaal geen fotografie ervaring, maar deze workshop is zo toegankelijk. Andrea weet met veel enthousiasme je mee te nemen in de legio mogelijkheden die er zijn. Ook veel ruimte voor eigen experiment. Ik kon er niet meer mee stoppen en vond het jammer dat de dag erop zat. Wachten op  de vervolg workshop. In de tussentijd lekker zelf aan de slag met alle nuttige en toffe info. Dank je wel Andrea.

Madelon van Rossum Zaterdag 26 januari 2019 * Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *

Elise Oggel Zaterdag 26 januari 2019 * Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *

Irene Zaterdag 26 januari 2019 * Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *