Jan van der Heijden *Prive Workshop Abstract/ zwart wit Botanische tuinen*

Trude Bosman *Creatieve macrofotografie Prive Workshop Amelisweerd*

Wat een heerlijke dag heb ik met Andrea gehad! Zo enthousiast, geduldig en professioneel is ze dat het lensbaby-virus nu ook op mij is overgeslagen. Heerlijk om in je eigen bubbel te zitten oog in oog met een crocus. En bij de foto’s die je maakt, geeft Andrea ter plekke feedback. Nog een beetje meer contrast of iets meer licht. Samen proberen en uiteindelijk heel erg genieten. Ik ben verkocht en hoop nog veel van Andrea te mogen leren in volgende workshops!

René Vos  (Almere) *Vrijdag 21 oktober  2016 Workshop een op een*

Afgelopen Vrijdag ging ik samen met René Vos op pad tijdens een privé workshop. Rustig, gedreven en een fijn mens. We boften ontzettend met het weer. Het was super leuk te zien dat René de uitdaging aannam om onder statief op pad te gaan. Het scheelt hem een hoop gesleep want geloof me hij kan prima zonder. Hij ging geen enkele uitdaging uit de weg en had zijn focus gezet op de dingen anders te doen dan normaal. ‘On’scherpte, witbalans in de camera aanpassen, het licht optimaal benutten en de lensbaby beter leren kennen. Laat dat maar aan René over. En dat zie je ook aan de fraaie creatieve resultaten. Enthousiast en leergierig, en ook graag zelf de verschillen willen zien met de macro en lensbaby. Het is leuk te horen dat de lensbaby voortaan in de tas mee mag. Een was een gezellige dag op stap samen met een enthousiaste René. Neem vooral een kijkje op zijn website/blog want naast Macrofotografie is René op vele vlakken thuis in de fotografie.

Wil je weten hoe René zelf de workshops heeft ervaren dan kun je dit hier zijn blog lezen.

Ineke Wesselink (Buren) * Prive Wandeling in Amelisweerd*

Wat heb ik ontzettend veel geleerd tijdens de ‘wandeling naar het licht”, het was hard werken, in moeilijke houdingen liggen, kijken, zoeken naar het juiste licht en standpunt. Dit steeds begeleidt door Andrea die mij begeleidde met veel geduld,inspiratie en enthousiasme. Thanks Andrea, ik ben blij met het resultaat en ga er zeker mee verder.