Jacobine Eijgenraam * Zaterdag 11 juli 2020 Creatieve macrofotografie *

Ad Jekel * 18 okt 2020 Creatieve macrofotografie *
Meer werk van Ad vindt je hier:

Jacqueline Tan * Vrijdag 28 juni 2019 Creatieve macrofotografie *

Voor de eerste keer heb ik een macrofotografie workshop gevolgd en het was zeer geslaagd.  Andrea heeft persoonlijke aandacht voor iedereen en geeft praktische uitleg waardoor je meteen uitgebreid kunt oefenen en daardoor het verschil ziet. Naar het licht toe fotograferen of de TL witbalans toepassen voor het blauwe effect, voor mij fijne tips. Eindelijk een witte paraplu gebruikt en een voorzetlensje. Top dat we dit eerst in de praktijk konden uitproberen, alvorens zelf aan te schaffen. Andrea heeft veel kennis en deelt die enthousiast. Ze heeft mij laten ervaren dat de omgeving een nog grotere invloed op het sfeerbeeld van de foto heeft dan ik al dacht.

Instagram account Jacqueline

Berna De Vos * Vrijdag 28 juni 2019 Creatieve macrofotografie *

Zoals gewend van jou weer een prima en gezellige workshop. Aanvankelijk was het even wennen, zoveel informatie, maar met de persoonlijke aanwijzingen daarna ging het ineens beter!Dank je wel voor de leerzame workshop!

Anita Spooren * Vrijdag 28 juni 2019 Creatieve macrofotografie *

Door de workshop ben ik echt geinspireerd om anders te kijken naar licht en compositie en meer creatief te denken als het gaat om macrofotografie. Andrea is een geweldige workshopleider. Ze heeft veel persoonlijke aandacht voor elke deelnemer en kan heel goed haar uitgebreide kennis en inzicht met iedereen delen. Daarnaast zorgt ze ook voor een hele prettige en open sfeer waardoor je je gelijk op je plek voelt in de workshop en makkelijk vragen kunt stellen.

Menno Bangma * Vrijdag 3 mei 2019 Creatieve macrofotografie *

Ik vond de workshop erg leuk. Het was een prachtige locatie. Het helpt als je zelf ook even meekijkt en een foto probeert te maken van het object waar ik mee bezig ben. Dan kun je echt laten zien wat jij ziet en dat is erg inspirerend.

 

Irma Meijerman * Vrijdag 3 mei 2019 Creatieve macrofotografie *

Door de workshop ben ik echt geinspireerd om anders te kijken naar licht en compositie en meer creatief te denken als het gaat om macrofotografie. Andrea is een geweldige workshopleider. Ze heeft veel persoonlijke aandacht voor elke deelnemer en kan heel goed haar uitgebreide kennis en inzicht met iedereen delen. Daarnaast zorgt ze ook voor een hele prettige en open sfeer waardoor je je gelijk op je plek voelt in de workshop en makkelijk vragen kunt stellen.

Marjo Snellenburg * Vrijdag 2 November 2018 Creatieve macrofotografie *

Vandaag lekker bezig geweest met macro in het Speulderbos met Andrea Gulickx. Andrea bedankt voor je super begeleiding. Je enthousiasme werkt aanstekelijk. Niets was je te veel. Vandaag veel geleerd, maar ik wil nog veel meer van je leren. Ik kijk nu al uit naar de volgende workshop.

Ann Cornelis * Vrijdag 2 November 2018 Creatieve macrofotografie *

Wat een leuke creatieve workshop ! Zoveel bijgeleerd. Lang heb ik mij afgevraagd hoe men er in slaagt om echt mooie creatieve macro foto’s te maken, die raadsels zijn nu opgelost 🙂 dank zij de vele goede tips van Andrea. Nu nog veel oefenen. Hartelijk bedankt Andrea voor de super toffe workshop.

Nicolet van der Sluis * Vrijdag 2 November 2018 Creatieve macrofotografie *

Andrea * Vrijdag 1 juni 2018 Creatieve macrofotografie met Velvet *

Totaal geen spijt dat ik voor deze workshop een hotel heb moeten boeken en behoorlijk veel uren van huis ben geweest.
Wat fijn dat jij, Andrea, naast dat je heel veel tips en informatie gaf, ook voor elk van ons alle tijd nam om de foto’s nog mooier te laten worden.
Weet niet of de Velvet56 bij mijn vaste uitrusting komt, maar ga er zeker nog vaker mee fotograferen.

Doris Henriquez * Zondag 6 mei 2018 Creatieve macrofotografie Neerijnen*

Andrea’s persoonlijke aandacht waarbij zij je leert om met licht en schaduw te werken, goed naar je compositie te kijken en je omgeving goed in je op te nemen was voor mij een openbaring na een aantal persoonlijke ervaringen met workshops waar ik dus niks van geleerd had vond ik dit een verademing. Naast de persoonlijke aandacht vond ik de indeling van de dag en de locatie waar de workshop gehouden werd erg geslaagd daarbij moet ik eerlijk zeggen dat we enorm geboft hebben met het weer.  Het houden van workshops met kleine groepen werkt naar mijn gevoel efficiënter,  je maakt ook sneller contact met elkaar.  Ik zou dus iedereen Andrea’s workshops aanraden. Voor mij was dit: voor herhaling vatbaar!

Andrea, nogmaals dank voor je gastvrijheid en tijd!

Doris

Ad Schilperoord * Zondag 6 mei 2018 Creatieve macrofotografie Neerijnen*

Op 6 mei heb ik de workshop Creatieve Macrofotografie bij Andrea gevolgd, omdat ik zelf iets mis in mijn macrofoto’s, het zou wat spannender mogen zijn.
Met de tips van Andrea ben ik anders macro gaan fotograferen, en meer gaan spelen met o.a. de achtergrond, kleur, scherpte en witbalans om zoveel mogelijkheden te benutten.
Wat ook heel fijn was is dat Andrea ter plaatse aan iedereen feedback kwam geven, zodat je het direct uit kon proberen.
Het was een heel geslaagde dag, met een gezellige groep.

 

Eigen website:www.adschilperoord.nl

 

Astrid Groustra * Zondag 6 mei 2018 Creatieve macrofotografie Neerijnen*

Het leuke van de workshop is dat je je heel intensief focused op deze manier van fotograferen.

Daarbij kom je toch nog veel variabelen tegen, als achtergrond, witbalans, compositie, diafragma en je ligt, zit, en bent veel laag bij de grond, meestal.

Ik ervaar het als een soort avontuur en ontdekkingsreis!

Regine Weijenberg * Zondag 6 mei 2018 Creatieve macrofotografie Neerijnen*

Je enthousiasme en goede uitleg hebben er mede een leuke en leerzame dag van gemaakt. De klein gehouden groep van 6 zorgden voor een goede begeleiding en directe feedback door jou die dag. Je hebt me er weer meer op attent gemaakt om goed op de achtergrond en lichtrichting te letten en gewoon verschillende perpectieven uit te proberen totdat er iets komt wat er nog net iets leuker of verrassender uitziet. Dit was niet de laatste workshop bij je !
Groeten en een prettig Hemelvaart!
Regine

Website is  www.rw-blitzlicht.de

Maria van der Hoofden* Zondag 6 mei 2018 Creatieve macrofotografie Neerijnen*

Ria van Plateringen * Vrijdag 7 april 2018 Creatieve macrofotografie *

Trijnie Smith ( Ede ) * Vrijdag 7 april 2018 Creatieve macrofotografie *

Wat heb ik genoten op die dag: het weer…..de bloemen…..het bos….  alles was prachtig!

Ik heb weer veel van Andrea geleerd….dat wat ik graag wilde weten over: hoe maak je een “zachte” foto kan ik nu ook in mijn eigen tuin gaan uitproberen.

Fantastische begeleiding van Andrea….ik heb weer genoten!

 

Andy Luberti * Vrijdag 7 april 2018 Creatieve macrofotografie *

Vandaag 7 april een geweldige dag gehad om creatief aan het werk te gaan. Dankzij de tijd die Andrea voor iedereen neemt, veel uitlegt en support tijdens het fotograferen. Haar creativiteit en geduld komen goed van pas als je met een nieuwe macro lens aan het werk gaat, in mijn geval. Het was een goed georganiseerde dag, die met een lekker kopje koffie met appelgebak begon. Een echte aanrader deze workshop en ben zeker dat dit ook geldt voor haar andere workshops.

www.andylubertinaturephotography.nl

 

Birgitte Bergman * Vrijdag 7 april 2018 Creatieve macrofotografie *.

 

Janet Klaver * Vrijdag 7 april 2018 Creatieve macrofotografie *.

 

Andrea van den Abeele *Vrijdag 3 november  2017 Creatieve macrofotografie Speulderbos*.

 

Gerda Pieters *Vrijdag 3 november  2017 Creatieve macrofotografie Speulderbos*.

 

Irma Grotenhuis *Vrijdag 3 november  2017 Creatieve macrofotografie Speulderbos*.

 

Stephanie Michler *Vrijdag 3 november  2017 Creatieve macrofotografie Speulderbos*.

 

Kristel  Zaterdag 9 september 2017 Creatieve macrofotografie Hortus.

Afgelopen zaterdag een hele mooie en inspirerende workshop gehad in de Hortus in Amsterdam. De bevlogenheid van Andrea werkt aanstekelijk en het is erg fijn om tijdens de workshop tips te krijgen die je meteen toe kunt passen. Ook leuk om een dagje met je mede-cursisten op te trekken en onderling informatie uit te wisselen. Ik heb ervan genoten.
https://500px.com/kristel262

Rob Ideler  Zaterdag 9 september 2017 Creatieve macrofotografie Hortus.

Op 9-9-2017 heb ik in de Hortus Botanicus te Amsterdam de workshop Creatieve Macrofotografie gevolgd, gegeven door Andrea Gulickx. De reden dat ik deze ben gaan volgen is omdat ik zelf pas een maand bezig ben met macrofotografie en er nog heel veel te leren valt. Bovendien vind ik de manier van fotograferen van Andrea zeer mooi en veelzijdig om mee bezig te kunnen zijn. De door haar getoonde foto’s en de uitleg over het hoe en waarom daarbij,  waren inspirerend en gaven mij zin om meteen te beginnen. De ideeën en tips die zij gaf, kon ik meteen toepassen in de praktijk op deze hele mooie locatie. Tussendoor kwam zij kijken naar de gemaakte foto’s en gaf dan aansturing waar nodig en ik merkte dan dat ik op een heel andere manier ging kijken en mijn camera op andere instellingen ging gebruiken, voor het maken van mijn foto’s. Kortom, geweldig genoten en – zoals bedoeld – veel geleerd deze dag. Keigaaf zoals wij in Brabant zeggen!

Bedankt Andrea voor deze fijne, leerzame dag!

Tom Cooper  Zaterdag 9 september 2017 Creatieve macrofotografie Hortus.

De workshop was gezellig, omdat de andere mensen waren erg prettig. Dat is zo belangrijk in een kleine groep. Ik kwam naar de workshop voor drie redenen.  Één, te leren nieuwe dingen over fotografie. Twee, te zien het Hortus en mischien bizonder behandeling te krijgen.  Drie, omdat ik wilde te oefenen mijn Nederlands. (1) Ik had geen idee hoe jij jouw foto’s maakte. Ik doe nu en Ik zie ze in een nieuw licht. We zullen zien als ik het kunnen gebruiken. Jij waren heel goed in les jouw ideeën geven. (2) Jij toont ons interessant plekken in the de Hortus.  Zo veel dingen te zien!  Fantastisch. (3) Ik denk dat ik heb van luisteren naar anders geleerd.Ik denk dat de Hortus website meer informatie over the cursus zouden moeten geven. De cursus is over jouw methode naar macrofotografie, niet een algemene methode.  Voor mij, Ik leerde dat ik heb een statief nodig meeste van de tijd.  Dat is langzamer, die is beter voor mij. Ik werkte te snel op zaterdag. Veel foto’s heb ‘hand-held movement.’

Ik hoop dat we opnieuw ontmoeten.  Tom
www.sutophotos.com

 

Maikel Jongsma Zaterdag 9 april 2017 Creatieve macrofotografie Hortus.

Judith van Wessel Zaterdag 9 april 2017 Creatieve macrofotografie Hortus.

Op 9 april heb ik de workshop creatieve macrofotografie in de Hortus gedaan. Wat een geweldige workshop. Andrea is een erg positieve en enthousiaste docent die iedereen op zijn/haar eigen niveau begeleidt. En de Hortus in Amsterdam is natuurlijk een geweldige plek vol inspiratie. Ik heb in deze dag vooral geleerd goed te kijken naar onder andere compositie en licht en vooral veel te experimenteren met hetzelfde onderwerp. Ik heb in één dag meer geleerd over scherpte diepte in de compositie dan in andere cursussen die ik al gedaan had. 

Claudia van den Heuvel  Zaterdag 9 april 2017 Creatieve macrofotografie Hortus.

Voor de eerste keer een workshop gevolgd bij Andrea Gulickx. Zelf mis ik iets in mijn macrofoto’s; het zou wat spannender mogen. Met de tips en trucs van Andrea ben ik zeker anders gaan kijken naar (omgevings)licht en achtergrond. Ik ga de komende tijd veel oefenen!!

De workshop an sich was perfect verzorgd met een hartelijk ontvangst en koffie/thee, een enthousiaste presentatie en een goed verzorgde lunch. Tijdens de uren dat je kunt gaan oefenen, zoekt Andrea je regelmatig op om te informeren hoe het gaat en je daar waar nodig te voorzien van tips & trucs. De workshop is echt een aanrader!

Dick Heenk (Opheusen) Zaterdag 1 april 2017 Creatieve macrofotografie Oegstgeest.

Dit was echt geen grapje, een geweldige workshop in Oegstgeest. De bosanemoon stond in het middelpunt, ik heb er echt van genoten en weer wat geleerd, kijken naar het voorwerp en het licht, je deed het erg goed met vooraf een heerlijke kop koffie met wat er bij en tijdens de workshop bleef je ons volgen en tips geven. bedankt voor deze leerzame workshop. http://www.natuurfoto-heenck.nl/

Koos Ouwens  (Hengelo) *Zondag 9 oktober  2016 Creatieve macrofotografie Amerongen*

Het enthousiasme en de vakkundigheid van Koos zijn niet te temperen. Experimenteren met de witbalans gaat Koos dan ook heel goed af. De onscherpte durven op te zoeken was een doel van hem en dat is hem meer dan goed gelukt in deze prachtige macroserie. Prachtige miniatuur landschapjes waarin het noorderlicht lijkt te schijnen.

Trudi Sennhauser  (Zaandam) *Zondag 9 oktober  2016 Creatieve macrofotografie Amerongen*

Trudi schuwt onscherpte en een andere witbalans gebruiken niet en ging er dan ook helemaal voor om dit uit te diepen tijdens de workshops. Creatief en enthousiast zo kun je Trudi goed omschrijven. Een mooie creatieve serie helmaal naar haar eigen hand gezet.

Ingrid  (Tilburg) * Zondag 24 juli 2016 – Macro Gevorderden (Light Tour)Botanische tuinen Utrecht*

Mijn eerste workshop bij jou en die beviel heel goed. Je legt goed uit hoe jouw foto’s tot stand komen, wat je gedachten waren en waarom je bijvoorbeeld voor een ander standpunt kiest. Da’s de theorie. En als we dan zelf gaan oefenen spring je bij waar nodig. De groep is lekker klein, zo kan je iedereen helpen.Wat mij betreft tot de volgende workshop!

Betty Zijlstra (Ede) * Zondag 24 juli 2016 – Macro Gevorderden (Light Tour)Botanische tuinen Utrecht*

Op zondag 24 juli Andrea’s workshop Gevorderden macrofotografie ‘Light Tour’ in de Botanische Tuinen in Utrecht gevolgd. De workshop begon met een presentatie waarin Andrea met aanstekelijke passie over haar eigen prachtige foto’s vertelde. Daarna gingen we zelf aan de slag. We kregen daarbij veel begeleiding en ook tijdens de workshop al heel positieve feedback. Het was een gezellige, inspirerende en heel ontspannen dag. En wat is het leuk om dan met foto’s thuis te komen die je anders nooit gemaakt zou hebben. Andrea, bedankt! Dit was zeker voor herhaling vatbaar.

Corrie Schalij (Wilnis) * Zaterdag 7 mei 2016 – Macro Gevorderden (Light Tour)Botanische tuinen Utrecht*

De Botanische Tuin is een geweldige locatie voor deze workshop – bloemen in allerlei soorten, maten en kleuren zijn er voorhanden. Bovendien had Andrea fantastisch zomerweer besteld. Vanaf het eerste moment was er een positieve sfeer in de groep. Het was dan ook op alle gebieden enorm genieten deze dag. Bijzonder is Andrea’s zeer persoonlijke en enthousiaste begeleiding. Ik kan nu al merken dat mijn kijk en aanpak op macrogebied veranderd is en er zijn nog veel punten om de komende tijd verder te oefenen. blog corrie

Gerda Hooites (Groningen) Zaterdag 9 april 2016  * Gevorderden macrofotografie Light tour*

Deze sfeervolle zachte beelden maakte Gerda zonder statief terwijl ze normaal gesproken met statief werkt. Het resultaat was voor haar zelf verrassend, het is dan ook een heel teer, teder en romantisch resultaat geworden.

Truus Wigger (Warnsveld) Zaterdag 9 april 2016  * Gevorderden macrofotografie Light tour*

Eindelijk aan de slag met macro-fotografie!Fantastisch!Wat heb ik veel geleerd en van harte genoten van de inspirerende begeleiding, enthousiasme en hartelijkheid van Andrea, het samenzijn met leuke mensen in een prachtig gebied blij met het resultaat ben ik zeker, gelijkertijd heb ik ervaren dat er nog heel veel te leren valt.Graag kom ik terug voor een vervolg!Dank je voor Andrea! http://www.truuswigger.nl

Joke Kloppenburg (Ede) Zondag 7 februari 2016  * Gevorderden macrofotografie Light tour*

Joke was enthousiast maar ‘de focus’ houden op het onderwerp was best lastig volgens Joke. Dat is niet te zien aan deze zachte sfeerbeelden waar ze ook meer ruimte aan de omgeving durft te geven en de sneeuwklokjes heel fragiel neerzet in mooie kleurtonen. Verfijnde zachte herhalingen in de achtergronden. Een mooie impressie van de sneeuwklokjes.

Lia Hulsbeek (Ede) Zondag 7 februari 2016  * Gevorderden macrofotografie Light tour*

Lia heeft een sterk oog voor eenvoud. Less is more bewijst ze hier maar weer. Fragiel en toch krachtig staan de klokjes te stralen en trekken alle aandacht naar zich toe. Mooie kleursferen en goed gebruik gemaakt van het licht en de omgeving voor de zachtheid. Een mooie verfijnde serie van de sneeuwklokjes.

Anne-Miek Mertens (Essen-België) Vrijdag 30 oktober 2015 * Lighttour macro gevorderden*

Op vrijdag 30 okt was de afspraak in een hotel aan het Speulderbos gepland. eerst wat theorie; aan de hand van foto’s werd uitgelegd hoe ze tot stand zijn gekomen. Tussendoor koffie met een stuk appeltaart en dan …. Aan de slag.
Met een supermooie locatie, prachtig weer, schitterende herfstkleuren en het geweldige enthousiasme, motivatie, tip&trics en raad van Andrea lagen we al snel naast paddenstoeltjes. Blaadjes verleggen, rommeltjes opruimen, het juiste licht zoeken, compositie bepalen ….  Werken hoor ! Maar het zorgde er wel voor dat de tijd vooruit vloog, dus hoog tijd om te picknicken en wat te kletsen. Daarna aan de slag met blaadjes. Zowel gevallen blaadjes op de grond als nog vast aan de bomen. Superleuk en soms met verrassende resultaten.
En Andrea, je had er ook maar druk mee. Instellingen checken, onderwerpen helpen zoeken voor ons, voorbeeldfoto’s schieten; alles om er een leerrijke, inspirerende, creatieve en super top dag van te maken. En geloof me, wat mij betreft ben je daar zeker in geslaagd. Dankzij jullie was die vrijdag een topdag. Hard gewerkt, fijn gekletst, soms afgezien maar blij, heeel blij ! Ook nog met sommige beelden bij het bekijken ervan op de PC.
Dus met heeel fijne herinneringen denk ik terug aan die dag, hoop ik jullie nog eens terug te zien en … Houden we contact ?

Nogmaals, een heel dikke merci Anne-Miek Mertens

Alexandra Bijl (Almelo) Vrijdag 30 oktober 2015 * Lighttour macro gevorderden*

Allereerst, wat heb ik een fantastische dag gehad. Ik had nog nooit een workshop gevolgd, eigenlijk altijd zelf aangerommeld. Merkte dat ik toch wel wat meer wilde, nieuwe inzichten en op een andere manier kijken/fotograferen.Al mijn wensen en verwachtingen werden overtroffen. We hadden prachtig weer, met mooi licht, maar het enthousiasme, vrolijkheid, kundigheid, hulpvaardigheid en de warme persoonlijkheid van Andrea maken dat het een workshop is die ik zeker aan kan raden.  Andrea, ik vond het super!

Frans Batenburg (Ouderkerk a/d IJssel) Zondag 2 augustus 2015 * Gevorderden macrofotografie Light tour*

Nog nooit eerder een workshop gevolgd . Altijd zelf wat aan gerommeld en wilde wel eens andere iedeeen opdoen . Een eye-opener. Hard licht, zoeken naar sfeer in de achtergrond, scherpte/onscherpte alles kwam voorbij deze dag. Een kleine groep en daardoor veel aandacht voor iedereen . En daarbij het aanstekelijke enthousiasme van Andrea . Kortom een leerzame en inspirerende dag, een aanrader voor iedereen die eens anders macro’s willen fotograferen.

Gerard van Gaal  Zaterdag 27 juni 2015 * Flowing Creativity gevorderden*

Gerard heeft een heel mooi gevoel voor detail, sfeer maken en compositie. En de kleine wereld weet hij dan ook heel mooi vast te leggen. Kleine miniatuur kunstwerkjes waarin niets aan het oog voorbij is gegaan.

Digna Overbeeke (Zeist) Zaterdag 16 mei 2015 * Flowing Creativity gevorderden *

In de tuin van Hemmen lagen de prachtige druppels te wachten en Digna is daar heel mooi mee aan de slag gegaan. Mooie intieme close-up beelden van druppels op irissen, een tulp en een hosta blad. De scherpte heel mooi op de druppels gelegd. Ook het bekende roze bloemetje van Hemmen heeft Digna mooi zacht neergezet.

Marcel Tjon-A-Sam (Soest) Zondag 25 oktober 2015 * Lighttour macro gevorderden

Marcel is een rustige, bescheiden, gedreven en een enthousiaste persoon tijdens de workshop. Zijn fraaie warme herfstbeelden sprankelen van de bokeh bubbels. Prachtig hoe hij het licht zo mooi vastlegt in zijn foto’s. Marcel het was erg leuk om je 2 keer in zo’n korte tijd te mogen ontvangen in de workshops en ook erg mooi om je aan het werk te zien met beide lenzen. Ik denk dat we nog veel creativiteit van je mogen verwachten.

Dianne Rombouts (Roosendaal) Zondag 25 oktober 2015 * Lighttour macro gevorderden*

Zoveel positieve reacties gehoord over de workshops van Andrea en mooie resultaten gezien dat ik deze ook graag wilde volgen. Het is het eindje rijden meer dan waard. Duidelijke uitleg, inspirerend, goed georganiseerd, ontspannen en gezellig. Dank je wel Andrea en je ziet me zeker terug.

Freek Kooij (Hendrik Ido Ambacht) Zaterdag 16 mei 2015 * Flowing Creativity, macro gevorderden in Hemmen *

Op zaterdag 16 mei voor het eerst een workshop bij Andrea gevolgd op “aandringen” van oud workshoppers. Wat direct opvalt is de wijze waarop zij je als deelnemer mee neemt in haar verhaal. Ondersteunt met pakkende voorbeelden legt zij uit hoe je tot je beeldopbouw komt en laat je zien wat wel en niet werkt. Gedreven en vol enthousiasme is zij ondanks de regen met ons aan de slag gegaan. Zachtjes moet ik zeggen dat de regen ook nog heeft bijgedragen aan mijn foto’s.Dank voor alle tips, dit geeft mij een handvat om weer verder aan de slag te gaan.

Jennie van der Kolk (Roosendaal) Zaterdag 16 mei 2015 * Flowing Creativity, macro gevorderden in Hemmen *

Wat een verrassende belevenis in Hemmen.Deze bijzondere manier van fotograferen is eerder componeren.Ik heb weer genoten en veel inspiratie en informatie mee naar huis genomen.

Anneke van Prooijen (Dordrecht) Zaterdag 16 mei 2015 * Flowing Creativity, macro gevorderden in Hemmen *

Ik vond je uitleg met heel veel beelden erg verhelderend. We hadden een beetje pech met het weer (regen) zodat we de lessen niet echt in praktijk konden brengen, maar er was genoeg inspiratie voor andere macrofoto’s.

Johan Kaijim  Vrijdag mei 2015 * Flowing Creativity, macro gevorderden in Hemmen *

Vrijdag 15 mei de macro-cursus gedaan, veel geleerd en 400 foto’s later kwam ik erachter dat ik nog veel te leren heb.Duidelijke indeling van de cursus, theorie en praktijk zijn goed in evenwicht en Andrea weet haar enthousiasme voor fotografie en de natuur goed over te brengen.