Lydia van Wingerden * Lensbaby Autumn Magic 2022 *

Vrijdag 11 november de workshop gevolgd bij Andrea. De dag begonnen met een lekker kopje koffie en uitleg over de lensbaby. Daarna het bos in op zoek naar mooie plekjes. Andrea haar passie werkt aanstekelijk! Op een rustige en prettige manier geeft ze tips en uitleg en verdeeld haar aandacht over alle deelnemers.
Ik ging naar huis met foto’s waar ik blij van werd en ik weet zeker dat ik nog eens een workshop bij Andrea ga volgen. Dit smaakt absoluut naar meer.

Peter Lucassen * Multiple in Motion oktober 2022 *

‘fantastisch leuke cursus die mijn creativiteit een flinke boost zal geven; het is heerlijk om vanuit de hand te werken met een eenvoudig hulpmiddel als de variabele ND filter; ik denk dat ik dit ook ga proberen in stadslandschappen.’

Els Peter Nobbe * Multiple in Motion oktober 2022 *

Rob van der Veer * Dahlias 2022 *

Zalige workshop met veel nuttige input en praktische tips!

Marjo Smallenburg * Zee in beweging aug 2022 *

Op 19 augustus een superleuke en interessante workshop “Zee in beweging” gehad van Andrea. Zo leuk om me meer te verdiepen in ICM en wat heeft Andrea een prachtige locatie hiervoor uitgekozen.
Weer veel geleerd tijdens de workshop, maar ook van de feedback op de foto’s die we daarvoor in mochten sturen. De feedback heb ik als zeer waardevol ervaren.

Andrea, dankjewel voor je fijne workshop, gezelligheid, enthousiasme en tomeloze inzet om ons zo goed mogelijk te begeleiden. Ik kijk uit naar de volgende workshop.
Groetjes, Marjo.
Eigen website:  https://www.marjosnellenburg-fotografie.nl/

 

Trude Bosman * Lensbaby fun juli 2022 *

Dieny van der Hulst * Zee in beweging 2022 *

Riet Harwig-Kruithof * Creatieve macro/Abstract juni 2022 *

Andrea, Ik vond je workshop geweldig, boeiend en gezellig.
Ik heb er veel van opgestoken, vooral die tips en trucs.
Ik heb thuis al wat uitgeprobeerd, het resultaat zie je is de laatste foto.
Eigen website:https://www.fotohof.nl

Kaat Nobelen* Creatieve macro/Abstract mei 2022 *

Elma Maaskant * Creatieve macro/Abstract juni 2022 *

Dankjewel voor de superleuke en leerzame workshop Andrea.
Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en wat een fijne locatie, het was de 1,5 uur rijden absoluut waard.
Eigen website:www.elmamaaskant.nl

Jolanda van Dijk * Creatieve macro /Abastract juni 2022 *

Ik vond het een erg leuke, gezellige en interessante workshop. Heb heel veel trucjes en tips gehoord. Bijzonder mooie locatie. Ik stuur nog wat foto’s door via we transfer.
groetjes Jolanda van Dijk
Eigen website:http://jolandafotografie.mypixieset.com/

Doris van der Laak * Lensbaby city unlimited mei 2022 *

Petro Van Der Horst * Macro Magic mei 2022 *

Jeroen van Alphen * Creatieve Macro / abstract april 2022 *
Andrea daagt je uit tijdens de workshop macro/abstract met leuke creatieve opdrachten. Een beetje uit je comfort zone, maar daarom des te leerzamer. Ook leuk dat je Laowa macrolensen mag uitproberen.

Jos Smeets * Creatieve Macro/Abstract april 2022 *
In een prachtige omgeving van kasteeltuin Neerijnen hebben we ervaring kunnen opdoen met macrofotografie en hoe dit in te zetten voor abstracte beelden. De mogelijkheden en werkwijze werden door Andrea op een heldere, bondige manier uitgelegd. Er was veel ruimte om zelf bezig te zijn met voldoende aandacht voor de vragen van alle deelnemers. Het zal wel de ervaring zijn maar heel knap hoe ze dit doet. Ook voor de resultaten achteraf neemt ze tijd en geeft je tips over wat of hoe je je foto’s ook in de nabwerking kan verbeteren. Absoluut de moeite waard.

Peter Lucassen * Creatieve Macro / abstract april 2022 *

Bep Roggeveen * Creatieve Macro / abstract april 2022 *

Kaat Nobelen * Creatieve Macro/Abstract mei 2022 *

Wim Keesse * Creatieve Macro/Abstract april 2022 *
Eigen website: http://wimkeessenfotografie.nl

Anne van Rinsum * Texel fantasy scapes weekend april 2022 *
Eigen website: https://anne-natuurfotografie.jouwweb.nl/

Liesbeth Klaver * Zee in Beweging maart 2022 *
De workshop ICM in Zeeland heb ik met veel plezier gevolgd in Zeeland. Andrea is een hele goede docente. Ze houdt heel vriendelijk vol om je alles over ICM te leren. Dat is heel prettig omdat je met een toolkit ICM naar huis gaat, waar je heel goed mee uit de voeten kunt om je in  ICM verder te bekwamen.

Saskia Persoon * Arty Anemonen maart 2022 *
De workshop Arty Anemones is zeker een aanrader. Doordat het gezelschap klein is, krijg je voldoende aandacht. Ik vond het altijd wat lastig om een goede compositie te maken met de bosanamonen, maar na de tips van Andrea en met de gadgets gaat het nu een stuk beter. Was een gezellig en leerzame dag!

Ans van Harlingen * Lensbaby fun maart 2022 *

Claudia Kerkhoff * Lensbaby Arnhem maart 2022 *
In Arnhem voor de eerste keer kennisgemaakt met de lensbaby. De start verliep bij mij wat moeizaam omdat ik de instelling voor het fotograferen zonder lens niet kon vinden op mijn camera. Maar met hulp van Andrea ben ik eruit gekomen. Daarna lekker aan de slag gegaan. Andrea nam ons mee naar interessante plekken en gaf aanwijzingen en tips. Ik vond het een heel leuke workshop met bijzondere resultaten. Voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank voor alles Andrea!

Joke Kerkhoff * Lensbaby Arnhem maart 2022 *