Yvonne * Dahlia Diva’s sept 2023 *

Super leuke, gezellige en leerzame workshop met prachtige bloemen.
Weer veel nieuwe technieken uitgeprobeerd waar ik zeker in de toekomst mee verder kan / wil.
Tot een volgende keer.

Groetjes Yvonne
PS: nog bedankt dat ik een Dahlia mee mocht nemen, die heeft op zondag nog model gestaan.

Judith Heutink * Dahlia Diva’s 2023 *
Eigen website:www.judith-heutink-Pictures.nl

Irma Grotenhuis  * Dahlia Diva’s sept 2023 *

Marjo Snellenburg * Zee in beweging aug 2023 *

Op naar Zeeland voor de workshop “Zee in Beweging”. Na eerst een heldere uitleg over ICM aan de hand van duidelijke voorbeelden en onder het genot van een kop koffie of thee, gingen we op pad om zelf aan de slag te gaan met deze techniek. Lekker experimenteren. Dit is een verslavende manier van fotograferen, omdat je nooit van tevoren precies weet hoe je beeld er uit komt te zien. En het enthousiasme waarmee Andrea deze workshop begeleidt werkt ook aanstekelijk om zo mooi mogelijke foto’s te maken. En elke keer leer je weer iets nieuws.
Na de workshop konden we 3 beelden insturen voor feedback. Een zeer waardevolle aanvulling.
Andrea, dankjewel voor de fijne en interessante dag.
Eigen website:www.marjosnellenburg-fotografie.nl

Anne van Rinsum * Zee in beweging 25 aug 2023 *
https://anne-natuurfotografie.jouwweb.n

Patrick Landstra * Kleurenmagie juni 2023 *

Een echte beleving van/voor het hart in combinatie met macrofotografie en een aanrader voor eenieder die meer vanuit zijn hart, eigen “zijn/ik” en gevoel wil gaan fotograferen. Dit alles in een mooie pluktuin in IJzendoorn. In de ochtend nemen Jacinta en Andrea je mee in de wondere wereld van kleuren en hoe kleur voor jouw persoonlijk van toepassing is. Ontdekken van je eigen “zijn/ik” staat centraal. Een fijne ontdekkingstocht in de wondere, innerlijke, kleurenwereld voornamelijk begeleidt door Jacinta. Na de lunch wordt de camera ter hand genomen om te kijken hoe het ontdekte pad van de ochtend voortgezet kan worden in de vorm van fotograferen vanuit gevoel. Andrea deelt hierbij tussendoor haar ervaring met en kennis over macrofotografie. Het samenspel tussen Jacinta en Andrea maakt de workshop nog mooier en waardevoller. Er is ruimte voor mooie gesprekken zowel in groepsverband als ook individueel met Jacinta, Andrea of één van de andere deelnemers. Thuis gekomen is het dan ontdekken wat voor fotografisch kleurig moois dit allemaal heeft opgeleverd. Zowel Jacinta als Andrea bieden de mogelijkheid aan om één of een paar foto’s op te sturen voor feedback. Jacinta geeft de feedback met name vanuit de wereld van kleur. Andrea kijkt meer fotografisch. Deze feedback maakt de workshop nog waardevoller en geeft een mooi vervolg van een reis die door een waardevolle en leerzame dag is gestart. Zowel Jacinta als Andrea schuwen het niet om emotie uit de weg te gaan en steken hun hart en ziel in het verloop van de dag. Mooie, oprechte en leerzame informatie/lessen worden gedeeld die ze beide putten uit een berg van kennis en (levens)ervaring. Er ontstaat hierdoor een veilige omgeving die garant staat voor veel leermomenten, plezier en een open en ontspannen sfeer zodat je persoonlijke ontdekkingstocht nog meer kleur krijgt.
Klik hier voor een kijkje op de website van Patrick.

Franka van Til * Lensbaby Fun mei 2023 *

Wat was het een leuke workshop op een mooie plek in IJzendoorn.
Veel geleerd maar er is nog veel te leren.
Ik ga zeker nog eens een workshop volgen.
klik hier voor haar instagram account

Jutta Ariëns * Lensbaby Fun juni 2023 *

Nelleke Roos * Lensbaby City Arnhem 2023 *

Ellen Stegeman * Workshop op maat Lensbaby 2023 *

Onder het mom van iets meer uitdaging zoekende in de fotografie kocht ik een Lensbaby na foto’s te hebben gezien van Andrea. Om het goed onder de knie te krijgen boekte ik gelijk ook maar een workshop.
Vooraf kreeg ik duidelijke informatie, die je trouwens ook al op de website kunt vinden.
Andrea legt goed uit, is rustig en al fotograferende en oefenende kreeg ik het steeds meer onder de knie. Ze heeft alle tijd voor je, is gezellig en komt met ideeen. Ook kreeg ik de gelegenheid meerdere lensjes te proberen en daarmee te oefenen. Meestal maak ik op een workshop geen mooie foto’s en moet ik nog een keer terug, maar deze keer heb ik echt een paar foto’s waar ik blij mee ben. De locatie; pluktuin Ijzendoorn is helemaal top. Wat mooi daar.
Éen nadeel; je wordt wat hebberig daar …dus bankpas mee (of juist niet😆)
Ook de after-care is zorgvuldig…nog een uitgebreid ebook met duidelijke aanwijzingen en allerlei andere tips.

Helga Nungelmans * Macro Magic Waterworld 2023*

Ik vond de workshop Macro Magic Waterworld fascinerend om te doen. Door middel van allerlei hulpmiddelen een eigen wereld creëren en ook nog eens met water spelen. Na wat uitleg van Andrea zijn we allemaal enthousiast aan de slag gegaan. We kregen volop de ruimte om te experimenteren én volop tips. Dat onze voorwerpen zo nu en dan wegwaaide kon de pret niet drukken. Ik ging met een glimlach en heel veel leuke foto’s naar huis. Het was nog lastig om een selectie te maken. Dat maakt het een extra geslaagde workshop. Dank je Andrea, voor je creatieve workshop.

Hugo van Gool * Kleurrijk keukenhof april 2023 *

Lydia van Wingerden* macro creatief/ abstract april 2023*

Irma Grotenhuis * Kleurrijk keukenhof april 2023 *

Petro van der Horst* Kleurrijk keukenhof april 2023*

Maria van den Hoeven * Macro creatief/abstract april 2023 *

Dicky Schouten * Macro Creatief/abstract april 2023 *

Edith Boonstra * kleurenmagie juli 2023 *

Jutta Ariëns * Macro Creatief/abstract april 2023 *

 * Jutta Ariëns Lensbaby City Arnhem febr 2023 *

Paula Anglès * Macro Creatief/abstract april 2023 *

Yolanda Sciarone * Snowdrup fun 2023 *

Jutta Ariëns * Snowdrop fun 2023 *