Op deze pagina staan de prachtige resultaten van de workshop deelnemers van de creatieve smartphone fotografie workshop. Klik op een foto in de carousel dan vergroot deze foto zich en kun je ze daarna allemaal groter bekijken. Veel kijkplezier!

Marjo Snellenburg  Vrijdag 7 juni 2019  *Creatieve smartphone fotografie Arnhem *

Op vrijdag 7 juni een inspirerende workshop Smart-Artphone in Arnhem gevolgd bij Andrea. Mijn voornaamste reden was het leren fotograferen met een telefoon, omdat ik die altijd bij me heb.
Na uitleg van Andrea wat allemaal mogelijk is met een telefoon zijn we aan het werk gegaan. Ik had werkelijk geen idee dat de mogelijkheden met een paar extra apps er bij bijna oneindig zijn.
Andrea had voor iedereen een aantal funtools mee genomen, zodat we naar hartenlust konden oefenen. Ook het bewerken van de foto’s in de telefoon was een complete verrassing voor mij.
Het was een super leuke, gezellige en leerzame dag. Ik heb vandaag erg veel geleerd. Dank je wel Andrea voor je enthousiasme en kundigheid.

Puck & Rajeev  zondag 26 mei 2019  *Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *

Monique Binkhorst  Vrijdag 8 maart 2019  *Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *

Ik heb vandaag een hele leuke, gezellige en inspirende workshop gehad van Andrea in Rotterdam. Haar enthousiasme voor de fotografie en de mogelijkheden met de smartphone is aanstekelijk. Na de uitleg zijn we op stap gegaan en de onderwerpen bleken bijna oneindig aanwezig, de draagbare oplader was daarbij onontbeerlijk. Mijn voornemen om minder met mijn telefoon bezig te zijn is gesneuveld en ik kijk er naar uit om er zelf meer mee te gaan experimenteren.

Trudi Sennhauser (Zaandam) Zaterdag 26 januari 2019 * Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *

Op 26 januari 2019 heb ik de super leuke smartphoneworkshop bij Andrea gevolgd. Ik heb erg veel geleerd en ga zeker vaker met mijn smartphone aan de slag. Ik heb niet alleen kennis tot mij genomen maar ook ontzettend gelachen als het weer eens anders ging als dat de bedoeling was. Wij mochten allerlei voorwerpen leengebruiken zoals lensjes, statief en andere voorwerpen. Voor iedereen was er persoonlijke aandacht en  een kleine verrassing voor experimenteel fotograferen.  Ik volg wel vaker workshop’s bij Andrea maar dit was de eerste keer met de smartphone.

Eigen website van Trudy absoluut ook even kijken 🙂 www.trudisennhauser.nl

Ellen (Arnhem) Zaterdag 26 januari 2019 * Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *

Gister de i-phone fotografie workshop gevolgd. Wat een super dag heb ik gehad in Rotterdam.Ik heb totaal geen fotografie ervaring, maar deze workshop is zo toegankelijk. Andrea weet met veel enthousiasme je mee te nemen in de legio mogelijkheden die er zijn. Ook veel ruimte voor eigen experiment. Ik kon er niet meer mee stoppen en vond het jammer dat de dag erop zat. Wachten op  de vervolg workshop. In de tussentijd lekker zelf aan de slag met alle nuttige en toffe info. Dank je wel Andrea.

Madelon van Rossum Zaterdag 26 januari 2019 * Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *

Elise Oggel Zaterdag 26 januari 2019 * Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *

Irene Zaterdag 26 januari 2019 * Creatieve smartphone fotografie Rotterdam *