Jose Janssen (Duiven) Vrijdag 29 mei 2015 * Playfull learning macro beginners*

Lang uitgekeken naar deze dag. De manier van fotograferen van Andrea spreekt me erg aan en erg graag wil ik dit ook leren. Ik heb geen lensbaby en een camera die eigenlijk minder geschikt is voor dit werk, maar Andrea leert me om het beste uit mijn camera te halen zodat ik toch kan ook deze manier van fotograferen kan leren. Met jouw enthousiasme, geduld, vakmanschap en gezelligheid heb je er een geweldige dag van gemaakt. Ik heb veel geleerd door naar je te luisteren maar ook naar je te kijken, zo actief als jij bezig bent, je staat geen minuut stil, en hebt alle aandacht voor ons cursisten. Ik heb genoten!

Wim Janssen (Elst) Vrijdag 29 mei 2015 * Playfull learning macro beginners*

Hallo Andrea. Wat een geweldige dag heb je ons bezorgd !! Heel leerzaam en lekker relaxed heb je ons met jouw enthousiasme een stuk wijzer gemaakt op het gebied van de macro-fotografie.Je hebt al mijn verwachtingen over deze dag ruimschoots overtroffen.Nogmaals dank daarvoor.