Kleurenmagie, schatgraven in je innerlijke tuin

Kleurenmagie, schatgraven in je innerlijke tuin

Kijkend door het oog van de camera ontmoet je de mooiste kleuren en vormen. Je probeert een gevoel vast te leggen van iets dat je hart raakt. Bij het inzoomen komt er nog meer schoonheid tot leven. Kleur, beeld en vorm, de uiterlijke beelden zoals je ze ziet en op je lens vastlegt, kunnen je betoveren.

Maar het is niet alleen de uiterlijke schoonheid die je fascineert. Iedere kleur, elk beeld dat je schept zegt ook minstens zoveel over de schoonheid van je eigen kleurrijke binnenwereld. Kleuren spreken de taal van het gevoel, van je behoeftes, voor- en afkeuren van dit moment, van dat wat je bezielt. De wereld van kleur op die manier leren kennen is als schatgraven naar dat wat jij nodig hebt voor je eigen groei en ontwikkeling.

Je gaat je in deze workshop de magische wereld van kleur, bloem, licht en vorm op een vernieuwende creatieve manier ontdekken. Hierdoor krijgt je fotografie een extra dimensie, die voor verrassende resultaten zorgt.  Je leert als het ware met een nieuwe blik kijken naar de schitterende bloem die jij bent. Mogelijk ontdek je kanten van jezelf die je voorheen niet zag.

Tijdens deze workshop vindt er een ontmoeting van 2 werelden plaats. Op een kleurrijke creatieve manier zullen Jacinta Kogelman (die zich gespecialiseerd heeft in de helende werking van kleur, beeld, woord en de wijsheid van de ziel) en ik onze krachten gaan bundelen.

De buitenwereld, waarbij macrolenzen je tot in het hart van een bloem brengen en de binnenwereld, waarbij kleur en creativiteit je tot de kern van jezelf leiden. 

Een magische dag vol kleur, creativiteit, fotografie, passie en rust, ontmoeting en bezieling. Met laagdrempelige speelse creatieve werkvormen (een moment van verstilling, een kleurkaart trekken, creatief schrijven/tekenen) die in het moment zullen ontstaan.

Je gaat met een hernieuwd gevoel naar huis.
Via de taal van kleur, beeld en woord ben je in contact gekomen met jezelf en je innerlijk weten.
Je macrofotografie krijgt daardoor net iets meer verfijning en verdieping.

Pluktuin in IJzendoorn

Vrijdag 26 mei 2023
Vrijdag 30 juni 2023

9:30-15:00

€ 139,- pp. incl. ontvangst koffie en thee en iets lekkers. Lunch zelf meenemen. Je kunt bij de lunch zelf ook sapjes of thee en koffie bestellen. Aan het einde van de workshop kan je die afrekenen.

Min. 4, max. 8
Vrijdag 26 mei 2023 (VOL)
Vrijdag 30 juni 2023 (nog 5 plaatsen)


Aanmelden Workshop

Voor wie is deze workshop geschikt:

Iedereen die het leuk vind om naast macrofotografie ook met bewustwording bezig te zijn.

Wat mag je meenemen:

 • Camera.
 • Macrolens
 • Vintage lenzen of Lensbaby lenzen mag ook maar dan is het handig als je er al mee kunt werken.
 • Raynox voorzetlens of converters, extra macro voorzetlensjes.
 • Batterijen
 • Geheugenkaartjes
 • Juiste kleding.
 • Matje voor je knieën, de paadjes in de tuin zijn van grind dus wel zo prettig.
 • Je eigen lunch meenemen, drank kun je eventueel kopen in de tuin.

JACINTA

“Jaren geleden, in 2012, toen ik Jacinta voor het eerst bij een macroworkshop van mij ontmoette had ik gelijk het gevoel dat we een keer samen iets zouden gaan doen. Door haar prachtige boek ‘Kleur je zinnen’ en kaartenset ‘SPIEGEL van de ZIEL’ kwam ik opnieuw in contact met haar. Ik was gelijk geraakt door haar bezieling in haar prachtige creatieve werk zowel in woord, beeld als kleur waarin haar passie voor,- en verbinding met de natuur duidelijk te zien is. Jacinta weet je met haar vele gaves en heldere vermogens in contact te brengen met je ziel. Dit doet ze op een verrassende en speelse manier.” – Andrea

ANDREA

“Andrea, heb ik leren kennen als een echte kleurenschatgraver. Met haar gevoel voor schoonheid, creativiteit, licht en kleur en haar fijnbesnaarde zintuigen weet ze anderen te inspireren tot het maken van de mooiste macrofoto’s. Haar liefde voor de natuur en alles wat groeit en bloeit straalt van haar foto’s af. Toen ze een paar maanden geleden mijn boek en kaartenset kocht en van mijn diensten gebruikt maakte, ontdekten we een nieuwsgierig makende gelijkgestemdheid. Samen duiken we de magische wereld van kleur in. Niet alleen vanuit de macrolens maar ook gezien vanuit het oog van je ziel.” – Jacinta.


Smartphone Workshop Smart Connecting with your nature

Smartphone Workshop ‘Smart Connecting with (your) nature’.

Wanneer we zeggen dat we het contact verloren zijn met de natuur, zijn we eigenlijk het contact verloren met onszelf, want ook wij zijn natuur. We zijn dat alleen vergeten. Onze wereld is een snelle wereld, we moeten veel doen, zijn prestatiegericht en er is veel communicatie via social media. Onze gedachten staan nooit stil. Dit is één van de redenen waarom we niet meer open staan voor de signalen en boodschappen van de natuur. We zijn gestopt met luisteren en voelen. We negeren onze intuïtie en twijfelen vaak aan onszelf. De antwoorden die we zoeken zitten in onszelf maar we weten niet meer hoe we erbij moeten komen.

Tijdens deze workshop gaan we met de smartphone wandelen in de natuur. Voorafgaand aan de wandeling krijg je uitleg van de belangrijkste functies van je smartphone camera. 
Door te gaan wandelen in de natuur en je hiermee te verbinden, kan je je hoofd weer leeg maken. Hiervoor zullen we speelse oefeningen doen om uit je hoofd te gaan en je zintuigen aan te zetten. Daarna lopen we op een vertragende manier door het bos en nemen we het bos waar met onze zintuigen. Wat trekt je aan ? En waarom? Waar wil je graag een foto van maken? Wat is het wat je raakt in het beeld wat je maakt?

Het vastleggen van wat jou raakt in de natuur kan je eenvoudig met je smartphone doen. Geen moeilijke instelingen en niet nadenken over belichting, sluitertijd en dat soort zaken. De telefoon doet het allemaal voor je. Op deze manier kan je jezelf juist focussen op de prachtige natuur die een ware spiegel voor je is. Als iets in de natuur je aandacht trekt, maar je herkent niet gelijk de ‘boodschap’, dan is het fijn dat je door het maken van een foto de mogelijkheid hebt dit thuis nog eens te onderzoeken. Je foto’s zijn een blijvende her-innering. Verbind je met de natuur en ontdek wat haar ‘fluisteringen’ jou te vertellen hebben.

Rhenen

Zondag 4 september 2022

9:30-13:00

€ 99,- pp. incl. ontvangst koffie en thee. Uitgebreide Hand-out met tips en tricks. En de belangrijkste en leukste handige apps. 

Min. 3, max. 6
(VOL)

Aanmelden Workshop

‘Kijk diep in de natuur en je begrijpt alles beter”

—Albert Einstein

“Elke wandeling in de natuur levert meer op dan we zoeken”

John Muir.

Voor wie is deze workshop geschikt:

Iedereen die het leuk vind om naast smartphone fotografie ook met bewustwording bezig te zijn.

Wat mag je meenemen:

 • Je I-phone of android telefoon.
 • Zorg dat je voldoende geheugen hebt om te fotograferen.
 • Zorg dat je accu helemaal vol is en neem eventueel een powerbank mee zodat je nog tussendoor kan opladen als het nodig is. 
 • Download van te voren de snapseed app deze is voor zowel iphone als android en is gratis.

Smart-Art Phone workshop Antwerpen

Smart-Art phone Workshop Antwerpen

De Smartphone is vaak de enige camera die je altijd bij je hebt. Een ‘kiekje’ is snel gemaakt.

Als natuurfotograaf is het voor mij dé uitdaging om in het veld, het beeld zó te maken, dat het daarna op de computer alleen nog de standaard bewerking nodig heeft. De omgeving, compositie, perspectief en het licht zijn daarbij de belangrijkste elementen. Met een smartphone is dat voor mij niet anders. Apps zijn super handig en leuk maar creativiteit op locatie is voor mij een grotere uitdaging en meer fun. Ik experimenteer dan ook graag. In deze workshop wordt je niet alleen verrast, je gaat ook verrassen met je foto’s.

De workshop zal met name praktijk gericht zijn waarbij je zelf creatief aan de slag gaat in de stad Antwerpen. Hiervoor geef ik je vele leuke tips & tricks. Jouw ‘kiekjes’ veranderen in mooie creatieve Smart-Art foto’s. 

Tijdens de workshop worden apps niet uitgebreid besproken of gebruikt. Na de workshop krijgt je een hand-out waarin de tips en tricks van de workshop terug te lezen zijn én uitgebreide informatie over de leukste en handigste apps. Wat kun je ermee doen zijn, met welke app kun je leuke stories maken voor instagram en nog veel meer. Dit voor zowel Android als iPhone. 

Er zijn statiefjes die je kunt uitproberen van Mefoto en Benro om bijvoorbeeld te experimenteren met lange sluitertijden of timelapse.

Een dag vol creativiteit en fun!

Antwerpen

Zondag 4 juni 2023

10:0-13:30

€ 99,- pp. incl. ontvangst koffie en thee. Uitgebreide Hand-out met tips en tricks. En de belangrijkste en leukste handige apps. Excl. eventuele entree, parkeerkosten, vervoer per fiets door Antwerpen. Je hebt de velo Antwerpen app nodig. Deze moet van te voren thuis geactiveerd worden met je creditcard tijdelijk kost dit €2,- die wordt terug gestort.OP de dag zelf betaal je voor een fiets huren maar €5,- zie pagina velo app. Een super leuk en makkelijke ervaring in Antwerpen.

Min. 5, max. 7
Zondag 4 juni 2023 (nog 4 plaatsen)

Workshop recensies klik op icoon

Aanmelden Workshop

Bekijk hier de resultaten van de workshop deelnemers.

RECENSIES DEELNEMERS

Deze workshop gaat o.a. over:

 • Camera uitleg
 • Belichting, focus, kader, compositie & perspectief.
 • 'Anders' leren kijken naar je omgeving.
 • Creatief gebruik maken van licht, reflecties, structuren en funtools. 
 • Je gaat aan de slag met kleine 'opdrachten'
 • Uitgebreide tips en uitleg van handige apps in hand-out.

Voor wie is deze workshop geschikt:

Iedereen die het leuk vind om mijn zijn of haar I-phone/smartphone te fotograferen en daar op een creatieve manier mee aan de slag wil.

Wat mag je meenemen:

 • Je I-phone of android telefoon.
 • Zorg dat je voldoende geheugen hebt om te fotograferen.
 • Zorg dat je accu helemaal vol is en neem eventueel een powerbank mee zodat je nog tussendoor kan opladen als het nodig is. 
 • Download van te voren de snapseed app deze is voor zowel iphone als android en is gratis.

Aanmelden online workshops 2021

  Voor en achternaam*

  Email*

  Adres en huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer liefst een 06 nummer*

  Workshopkeuze*

  Data & Locatiekeuze voor de op locatie Smartphone workshop

  Geef alsjeblieft je smartphone type hieronder door, geef je voorkeur data hier op als je later pas een datum uitkiest.

  Hoe heb je Andrea Gulickx Photography gevonden ?*

  Anders namelijk,

  Wat verwacht je / wil je graag leren. Wil je met meerdere mensen komen geef hierin aan met hoeveel personen en wie dat zijn, wel moeten deze personen zich zelf ook aanmelden en hetzelfde aangeven, geef hier ook aan als je een waardebon wilt inwisselen:

  Wil je de nieuwsbrief ontvangen?

  *=verplicht LET OP! zodra je op de knop verzenden hebt gedrukt kijk dan goed of je daarna het kleine zinnetje 'Bedankt je verzending is gelukt' onder de verzendknop ziet verschijnen anders is het niet gelukt. Scroll dus even terug naar beneden. Ook moet je binnen een minuut een automatische reply krijgen als het gelukt is.


  Online Smart-Art Phone Workshop

  Iphone & Android

  Online Smartphone Workshop met ZOOM.

  Tijdens deze 2 uur durende online workshop leg ik niet alleen alle opties van de smartphone camera uit maar geef ik je ook heel veel tips en tricks hoe je spannendere en verrassende beelden kunt maken.
  De groep is klein zodat er genoeg tijd voor iedereen is om de verschillende opties van de cameratypes van de smartphones goed te kunnen bespreken en om het persoonlijk te maken. De online sessie gaat via het ZOOM platform.

  Max 6 personen.
  Kosten € 65,- pp

  Smartphone workhop Amsterdam Noorzuidlijn zuidas
  Eindhoven Strijp S Smartphone workshop
  OPTIONEEL

  Uitbreiding op locatie workshop

  Je kunt alsnog voor € 34 op een later tijdstip in het jaar mee doen aan een smartphone workshop op locatie in Rotterdam, Arnhem of Eindhoven. Dit kan je op ieder tijdstip aanvragen en dan betalen. Ineens €99,- euro betalen kan ook en gelijk een datum kiezen.

  smartphone workshop rotterdam
  EXTRA APP UITLEG

  UITGEBREIDERE APP UITLEG

  Tijdens de workshop op locatie worden 2 apps besproken. Tijdens de online workshop zal ik extra apps toelichten. Je kunt dan live op mijn iphone scherm meekijken. De apps zijn zowel voor Iphone als Android. Daarnaast krijg je zoals gewoonlijk een uitgebreide handout toegestuurd en een klein filmpje over de meervoudige belichtings optie in de snapseed app.

  HOE & WANNEER

  Wat heb je nodig?

  • Laptop op Ipad met camera en microphone.
  • Smartphone.
  • Smartphone oplader bij de hand met snoer.
  • Zoom app downloaden.
  • Download de gratis Snapseed app voor Iphone.
  • Download de gratis Snapseed app voor Android.

  Wat leer je ?

  • Camera uitleg
  • Belichting, focus, kader, compositie & perspectief.
  • ‘Anders’ leren kijken naar je omgeving.
  • Creatief gebruik maken van licht, reflecties, structuren en funtools. 
  • Uitgebreide tips en uitleg van handige apps in hand-out.

  KOSTEN

  € 65,- pp. online sessie.
  € 99
  ,- pp. incl. workshop op locatie.
  € 34,- pp workshop op locatie later beslissen.

  TIJD

  19:00 - 21:00 uur

  DATA

  max. 6 personen


  No online course at the moment

  Aanmelden Workshop

  Workshops engels talig

  Private or Groups workshops


  English speaking workshops

  Are you interested in an english-speaking workshop? Private or as a group? Are you looking for a few hours fun with members of your photoclub, or a smartphone workshop with your friends or for a small business event? 

  For more information about prices please send me an e-mail via the contact form.

  to contact form
  About
  Contact
  Inspiration
  Ebook

  • E-book Abstract Landscape.
   ‘De Waal bewogen’


  Kwintelooyen frozen movement

  Kwintelooyen frozen movement

  In deze workshop gaan we met multiple exposure (meervoudige belichting) en ICM (intentional camera movement ) aan de slag. Je maakt in deze workshop je eigen dreamscapes.
  Tijdens ’the making of’ van mijn boek ‘de Waal bewogen’ heb ik meerdere keren het gebied Kwintelooyen bezocht. En twee keer het geluk dat het een bevroren landschap ws.
  Dit was zo magisch mooi dat ik hier heel graag een workshop voor wil plannen. Helaas heb je het weer niet in de hand daarom wordt het een last minute workshop. Heb je interesse meld je dan aan via het aanmeldings formulier dan krijg je als eerste alle info toegestuurd hierover.

  Check van te voren goed of je de meervoudige belichting optie in je camera hebt.

  Kwintelooyen omgeving Rhenen/Veenendaal

  December 2020 of januari 2021
  Meld je aan als je interesse hebt om op de wachtlijst te komen voor deze last minute workshop.

  9:00-13:30

  € 119,- pp. incl. ontvangst koffie, thee, feedback op 3 foto's. ebook

  Min. 3, max. 6
  Meld je aan als je interesse hebt om op de wachtlijst te komen voor deze last minute workshop.


  Workshop recensies bekijken klik op icoon

  Aanmelden Workshop

  Deze workshop gaat o.a. over:

  • Compositie en perspectief
  • Creatief met licht
  • Creatief met de witbalans
  • High Key
  • Meervoudige belichting in de camera
  • ICM bewuste camera beweging

  Niveau:

  Iedereen werkt op zijn eigen niveau. 
  (Het is wel fijn als je al in de diafragmavoorkeuze stand of manueel fotografeert en weet hoe diafragma,sluitertijd en iso samenwerken. ) Maar laat dit je vooral niet afschrikken.

  Twijfel je of deze workshop geschikt voor je is, neem dan even contact met me op.

  Wat mag je meenemen:

  • Camera met meervoudige belichting optie.
  • Een lens waar je zowel overzichts landschaps foto's mee kan maken als intieme landschaps beelden zoals bv. 24-70 lens, 24-105, 70-200,70-300 een telelens maar niet een te grote of zware.
  • Batterijen
  • Geheugenkaartjes
  • Juiste kleding, laagjes is altijd prettig, regenbroek, laarzen of stevige wandelschoenen.
  • Matje voor je knieën.
  • Statief
  • variabele nd filter heb je die niet dan kun je die tijdens de workshop lenen geef dat dan even aan bij opmerkingen bij aanmelden. Na de workshop krijg je hiervoor een kortingscode als je interesse hebt. andere vaste filters werken niet fijn voor icm.
  • Je eigen lunch en drinken meenemen.

  Lensbaby Monochroom

  Lensbaby Monochroom

  Werken met zwart-wit vraagt een hele andere manier van kijken. Contrasten worden belangrijker in een foto maar ook de vormen, het licht en het lijnenspel. Je kunt natuurlijk gewoon in kleur blijven fotograferen en dat later omzetten naar zwart-wit. Door echter te fotograferen op de monochroom-stand (en met live view aan) kan je gelijk zien hoe contrast werkt in een beeld. Sommige elementen die in kleur niet opvallen, blijken ineens storend te zijn wanneer je het in zwart-wit ziet. Ook is het mogelijk dat je aan een mooi beeld voorbij gaat, omdat het er in kleur niet interessant uitziet, maar in zwart-wit wel. Uiteraard is het ook de bedoeling dat je, zonder de camera te gebruiken, leert te ontdekken waar je het beste contrast kunt vinden. Hierdoor zal je zelf snel in de gaten hebben in welke omgeving zwart-wit werkt en waar niet. Dit zal uitnodigen om hier vaker mee te experimenteren.

  Het spreekt voor zich dat de RAW-beelden thuis nog moeten worden omgezet naar zwart wit, waarna je de beelden nog kunt optimaliseren in een beeldbewerkingsprogramma. JPG-beelden blijven na het inladen op de computer wel zwart-wit, maar ook deze beelden hebben nog een nabewerking nodig om ze zo krachtig mogelijk te maken.

  Rhenen

  data nog niet bekent

  9:00-13:30

  € 115,- pp. Incl. ontvangst koffie, thee, feedback op 3 foto's. Eigen lunch en drank meenemen.

  Min. 3, max. 6

  Workshop recensies klik op icoon

  Aanmelden Workshop

  Rhenen

  data nog niet bekent

  9:00-13:30

  € 115,- pp. incl. ontvangst koffie, thee, feedback op 3 foto's. Eigen lunch en drank meenemen

  Min. 3, max. 6

  Workshop recensies klik op icoon

  Aanmelden Workshop

  Deze workshop gaat o.a. over:

  • Compositie en perspectief
  • Werken op monochroom in de camera (raw + jpg)
  • Belangrijke ingrediënten waar we mee gaan werken, vormen, contrast, licht en lijnenspel.

  Niveau:

  Iedereen werkt op zijn eigen niveau. 
  (Het is wel fijn als je al in de diafragmavoorkeuze stand of manueel fotografeert en weet hoe diafragma,sluitertijd en iso samenwerken. ) Maar laat dit je vooral niet afschrikken.

  Twijfel je of deze workshop geschikt voor je is, neem dan even contact met me op.

  ‘A Comfort zone’

  is a beautiful place
  but nothing

  ever grows there.

  Wat mag je meenemen:

  • Camera.
  • Statief
  • Lensbaby Composer, Lensbaby Composer pro met sweet 35 of 50. Edge 35 of 50, de oudere optics kunnen ook zoals Double glass optic, plastic optic en softfocus.
  • Eventueel polarisatie filtertje
  • Batterijen
  • Geheugenkaartjes
  • Juiste kleding, laagjes is altijd prettig, regenbroek, laarzen of stevige wandelschoenen.
  • Je eigen lunch en drinken meenemen.

  Macro Magic Waterworld

  Macro Magic Waterworld

  In deze workshop gaan we letterlijk spelen met funtools en een eigen mini fantasy wereldjes maken. Je kunt werken met je ‘gewone’ macro lens in combinatie met voorzetringen of een raynox voorzetlensje. De Laowa lenzen zijn hier helemaal voor geschikt omdat we soms heel dicht op het onderwerp zullen gaan werken. De composer pro lenzen met sweet optics van Lensbaby zijn misschien wel mijn favoriet hiervoor. Dit in combinatie met de Lensbaby macro converters. Voor het extreme abstracte gebruik ik daarbij ook nog eens extra een Raynox voorzet lens als extra. Die is dan gekoppeld met een stepup ring aan de Lensbaby. Die geven nog meer een ‘magisch special effect’. 

  In deze workshop is er geen mogelijkheid voor het lenen van Lensbaby’s je moet hem dus al onder de knie hebben.

  Pluktuin in IJzendoorn

  Zaterdag 20 mei 2023 

  9:15-13:15

  € 110,- pp. incl. ontvangst koffie, thee, feedback op 3 foto's, 

  min 3 max 6 pers.
  Zaterdag 20 mei 2023 (nog 1 plaats)

  Workshop recensies klik op icoon

  Aanmelden Workshop

  Doorn

  Zondag 8 oktober 2023

  9:15-13:15

  € 110,- pp. incl. ontvangst koffie, thee, feedback op 3 foto's, 

  min 3 max 6 pers.
  Zondag 8 oktober 2023

  Workshop recensies klik op icoon

  Aanmelden Workshop

  Do you like to see my Lensbaby portfolio?

  Enjoy it!

  Deze workshop gaat o.a. over:

  • Het verwisselen van optics en de macro converters.
  • Hoe stel je scherp met een lensbaby?
  • Wanneer moet je nu buigen en hoe buig je dan?
  • Op welke manier maak je het beste gebruik van je omgeving als je werkt met een Lensbaby?
  • Compositie en perspectief
  • Experimenteren en creëren met de Lensbaby

  Niveau:

  Iedereen die de techniek van de camera beheerst en in bezit is van een lensbaby met macrovoorzetringetjes of macro converters.

  Be inspired!

  Inspiratie filmpjes van de deelnemers: 

  Wat mag je meenemen:

  • Camera
  • Lensbaby Composer, Composer Pro
  • Lensbaby optics zoals bv Double glass optic, Sweet 35 of Sweet 50, soft focus (oude optic)
  • Lensbaby met macrovoorzetlensjes of Lensbaby macroconverter
  • Macro lenzen met extra voorzetlensjes erbij zoals een raynox.
  • Lensbaby Velvet met voorzetlensje.
  • Laowa lenzen.
  • Diafragmaringetjes Lensbaby
  • Eventueel Fancy diafragmaringetjes Lensbaby
  • Batterijen
  • Geheugenkaartjes
  • Witte (studio) paraplu, hierover ontvang je een mail na aanmelden.
  • Juiste kleding, laagjes is altijd prettig, regenbroek, laarzen of stevige wandelschoenen.
  • Matje voor je knieën.

  Download HIER het gratis ebook:
  Welke Lensbaby moet ik aanschaffen?

  Lensbaby Reviews

  Naar reviews

  Lensbaby Dahlia Diva's

  Dahlia Diva’s

  In deze workshop nodig ik jullie graag uit in de vrolijke en kleurrijke wereld van de Dahlias.
  Deze Dahlia’s zijn geweldig om te fotograferen.  Een lensbaby geef al snel special effects eraan. Door de ronde ‘sweetspot’ en de buiging van de lens kun je veel sfeer een zachtheid in je beeld brengen. De vervorming van de buiging laat je beeld nog meer spreken. Met je macro lenzen in deze bloemen duiken is ook een feestje. Zeker met slakjes erbij. Het zoeken naar mooie composities van deze vaak grote bloemen is een leuke uitdaging. We gaan lekker aan de creatief aan de slag met deze diva’s. Mochten de dahlias in de tuin het niet doen dan wordt er gewerkt met dahlia’s in vazen. Dit geeft je de mogelijk om alles naar je eigen hand te zetten.

  Deze workshop is voor iedereen bestemd die houdt van kleur en gek is op Dahlia’s. Of je nu net begint met je Lensbaby of macro lens of niet. Wil je graag abstract werken dan ga je meer met vormen en lijnen werken en het licht ga je naar jou hand zetten.  Één ding is zeker je gaat met vrolijke kleurrijke creatieve beelden weg. 

  Pluktuin in IJzendoorn

  Zaterdag 2 september 2023 
  Vrijdag 8 september 2023

  € 119,- pp. incl. ontvangst koffie, thee, feedback op 3 foto's, lensbaby ebook

  9:00-13:30

  IJzendoorn Min. 3, max. 6
  Zaterdag 2 september 2023 (nog 2 plaatsen)
  Vrijdag 8 september 2023 (nog 2 plaatsen)

  Workshop recensies klik op icoon

  Aanmelden Workshop

  Do you like to see my Lensbaby portfolio?

  Enjoy it!

  Deze workshop gaat o.a. over:

  • Compositie en perspectief
  • Werken met kleur, licht en lijnen spel
  • Werken met een lampjes

  Niveau:

  Iedereen die de techniek van de camera beheerst en in bezit is van een lensbaby met macrovoorzetringetjes of macro converters, vintage lenzen of macro lenzen.

  Be inspired!

  Inspiratie filmpjes van de deelnemers: 

  Wat mag je meenemen:

  • Camera
  • Lensbaby Lenzen, vintage lenzen, macro lenzen, laowa lenzen
  • Lensbaby macrovoorzetlensjes of Lensbaby macroconverter
  • Batterijen
  • Lampjes, vooral sterke led lichtjes werken goed
  • Geheugenkaartjes
  • Juiste kleding
  • Matje voor je knieën

  Download HIER het gratis ebook:
  Welke Lensbaby moet ik aanschaffen?

  Lensbaby Reviews

  Naar reviews