De Boekenweek 2018 vindt plaats van zaterdag 10 maart t/m zondag 18 maart 2018 en heeft dit jaar als thema: natuur. Bibliotheek Rivierenland presenteert een gevarieerd activiteitenprogramma met literaire lezingen, wandelingen in de natuur onder leiding van deskundige gidsen, films van onze culturele partners, creatieve workshops en nog veel meer. We vieren de natuur!

Tijdens de boekenweek geef ik op zaterdag 10 maart 2018 een lezing over natuurfotografie in de Bibliotheek van Tiel, aansluitend aan de Uiterwaarden wandeling met Emmie Nuijen en lunch in café Zinder. Aan het einde van deze lezing mag ik de winnaars van de Fotowedstrijd bekendmaken. Een van de prijzen voor de wedstrijd is een gesigneerd exemplaar van mijn boek de Waal bewogen.

Voor deze wedstrijd is het de bedoeling dat je een foto instuurt uit de omgeving van Tiel,  het rivierlandschap. Wil jij meedoen aan de wedstijd dan kun je via de facebook pagina van Bibiliotheek Rivierenland meer informatie krijgen. De wedstrijd einddatum is 7 maart 2018.

Ben je geïnteresseerd naar het hele programma van de boekenweek, hier kun je het programma downloaden door middel van een pdf.

Voor de lezing op 10 maart 2018 moet je je aanmelden. Dat kun je hier doen.

Ook kun je en kijkje nemen op de pagina van Bibliotheek rivierenland.

Ik heb er ontzettend veel zin in! Ik hoop je daar te zien!