Welkom op mijn nieuwe website!

Wat leuk dat je er bent!

Het is alweer 5 jaar geleden dat ik mijn oude website online heb gezet. Tijd voor verandering, een moderner jasje. Een hele verandering wat mij betreft, en jullie zullen er misschien óók wel aan moeten wennen.

Ik wil graag een actievere website met veel informatie op de homepage. Via de doorklik links kom je bij de verschillende onderdelen terecht, maar ook via het menu.

Ik ben weken bezig geweest om deze wordpress website helemaal naar mijn hand te zetten. Mijn oude site was ook een wordpress site maar al zo verouderd dat hij niet responsive was (aanpassend op de iPad of iphone). Ik was dus al gewend aan de wordpress methode, deze template is echter zo veel uitgebreider en erg fijn om mee te werken als je eenmaal doorhebt hoe het werkt. Het heeft mij ontzettend veel tijd gekost omdat ik alles zelf wilde doen. Maar dat was het meer dan waard. Gelukkig had ik altijd nog Aren Slootweg van Aren in motion als het mij niet zou lukken.
Als jij dit ook graag zou willen doen adviseer ik je eerst veel hulpfilmpjes te bekijken op You tube. Daarnaast is het ook een kwestie van veel knopjes aan of uitzetten en kijken wat er dan gebeurd. In het begin verging het lachen mij nog wel eens omdat er zoveel knopjes en mogelijkheden zijn. Niet alles ging dan ook vlekkeloos en de nodige hardop gesproken ‘woorden’ 😉 zijn dan ook wel mijn mond uitgekomen. De kick als het me lukte was echter zo groot dat ik bleef volhouden en nu apetrots ben op mijzelf. Het is vooral veel vooruitdenken en logisch naar dingen proberen te kijken en te koppelen. Makkelijker gezegd dan gedaan maar ik heb het gedaan. YESSSS….

Bijna alles uit de oude website is weer terug te vinden. Maar soms komt er ook een einde aan iets zoals het ‘Passie podium’. 

De portfolio is een stuk duidelijker geworden en ook de workshops staan nu allemaal bij elkaar op een overzicht. In het blog gedeelte kun je nu al het nieuws terug vinden, inspiratieblogs of reviews van lenzen.

De engelse site laat nog even op zich wachten. Even een pauze met de website lijkt me heerlijk.

Stil zitten daar is echter geen tijd voor want naast mijn website wordt er, in samenwerking met Wim Huijser, ook aan mijn boek de Waal / bewogen gewerkt. Mijn vriendin Ellen Hollander van MOLITLI merkenmakers heeft mij in contact gebracht met grafisch ontwerpster Martine Eelman die nu mijn boek ontwerpt en dat doet ze fantastisch. Binnenkort op mijn website te bestellen (met korting bij voorintekening) Hou de site dus in de gaten.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops, exposities en andere weetjes binnen Andrea Gulickx Photography meldt je dan aan voor de nieuwsbrief. In deze brief hou ik je ook op de hoogte over mijn boek en de ontwikkelingen daarin.

Als je het leuk vindt laat dan een reactie achter via het gastenboek hoe je de website hebt ervaren. Alvast heel erg bedankt! 

Bedankt voor je bezoek en wie weet tot een volgende blog.

Groetjes

Andrea

 

Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share
RSS

Privacy Preference Center

error: Content is protected !!