Alweer een jaar voorbij. Wat gaat de tijd toch hard. Niet voor niets ’time flies when you are having fun’.

Een bewogen jaar, het jaar stond in het teken van ‘de bewogen Waal’. Super gaaf. Hoe geweldig het ook was en nog steeds is want het is nog niet op zijn einde, het is fijn dat ik nu weer lekker zonder project in mijn hoofd ga fotograferen. Ik ben er wel achter gekomen dat ik eigenlijk iemand ben die houd van korte projecten of……..eigenlijk geen projecten. 🙂 Gewoon lekker fotograferen. Als het om mijn eigen werk gaat dan. Het voelde nooit als een must maar achteraf was het toch wel een heel gebeuren allemaal. Super gaaf, ik had het niet willen missen. Maar ik ben nu stiekem blij dat ik lekker ‘gewoon’ op pad kan gaan zonder een project in mijn hoofd. Ik heb volop genoten en doe dat nog steeds.

Ik vind het ook heerlijk om me volgend jaar weer helemaal te kunnen storten op mijn workshops en lezingen. Ik heb er super veel zin in. Er staan alweer 4 lezingen op het programma. En ik was super blij en verrast met alle aanmeldingen in korte tijd voor de workshops toen deze eenmaal online gingen. Wauw wat gaaf.

Er zijn nog enkele plekken dus mocht je het leuk vinden om elkaar het volgende jaar te ontmoeten en lekker mee op pad te gaan kijk dan snel even of er nog iets voor je bij is. Er komen vast weer meer en nieuwe data, en nieuwe workshops, ik hou jullie op de hoogte.

2 weken geleden lag er sneeuw en eindelijk had ik tijd voor mezelf en fotograferen. Het gekke is dat ik niet een fotograaf ben die perse moet fotograferen. Heb ik geen zin, dan heb ik geen zin. Ben ik moe dan ga ik ook niet. En er zat meer vermoeidheid dan ik dacht. Dan is het juist lekker om naar buiten te gaan maar dat deed ik niet gelijk. Ik vond het heerlijk om even te cocoonen. Maar toen het weer ging sneeuwen ging het toch wel kriebelen. Ik ben geen held en ga niet snel met mijn twingootje de weg op als het sneeuwt dus ik besloot lekker weer te wandelen naar de Waal. Je hoeft niet ver weg te gaan om heerlijk te fotograferen. Ik heb me heerlijk vermaakt met beweging en meervoudige belichting. Het was wel even wennen want het was de eerste keer sinds alles zo gekapt was en ik miste toch wel veel van mijn favoriete bomen die er niet meer waren. Maar was toch blij met het resultaat toen ik thuiskwam. Kortom dat was weer genieten, de Waal verveeld nooit.

Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share
RSS

Privacy Preference Center

error: Content is protected !!