Op Zaterdag 24 maart 2018 geef ik een lezing op de Pixperience 365 over Creatieve landschaps fotografie en Zondag 25 maart 2018 een lezing over macro fotografie. Ik ben druk bezig met de voorbereidingen. Wil je meer weten over de beurs waar vele inspirerende collega’s komen neem dan een kijkje hier.

Tekst van de pixperience site geleend:

Op zaterdag 24 maart en zondag 25 maart 2018 vindt PiXperience 365 plaats bij Hart van Holland in Nijkerk.

365 dagen in het jaar kun je aan de slag met natuurfotografie. Elk seizoen, elke dag en elk onderwerp heeft z’n charme en uitdagingen. Nederland alleen al telt 14.021 soorten planten- en paddenstoelen, 26.987 soorten dieren en meer dan 1.590 natuurgebieden. Er is zoveel te ontdekken en te fotograferen dat je je hele leven eraan kunt wijden….

PiXperience 365 gaat in op de talloze mogelijke onderwerpen en beantwoordt daarbij vooral de hoe-vraag: hoe kun je al deze onderwerpen op de mooist mogelijke manier fotograferen en wat kan jouw creativiteit daaraan toevoegen.

Tientallen experts delen zonder terughoudendheid hun kennis, visie en ervaringen. Ze zullen je vakkundig gidsen door de ‘jungle van alle onderwerpen’. Elke discipline komt uitgebreid aan bod: macrofotografie, landschapsfotografie, vogelfotografie, dierenfotografie, creatieve natuurfotografie, weer- en nachtfotografie.

Het zaterdag- en zondagprogramma zullen grotendeels verschillend zijn van elkaar, waardoor je er ook een compleet weekend van kunt maken en bovendien tijd hebt om de P.I. beurs in de naastgelegen Loods te bezoeken.

Het programma van het weekend kun je hier vinden.

En kleine impressie voor zaterdag de 24 ste maart.

En kleine impressie voor zondag de 25 ste maart.