Met dank aan Mart Smit voor de foto.

Wat was het weer een gaaf weekend. Ik had zaterdag een Lensbaby workshop die super leuk was met hele gezellige gemotiveerde mensen. We moesten door het weer uitwijken naar de Botanische tuinen maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Geweldig om iedereen zo enthousiast bezig te zien.

Op zondag was het dan eindelijk Pixperience NXT LVL dag. Alweer een jaar geleden dat ik op dat mooie podium mocht staan en nu nog een keer. Dat was weer genieten. Het was even schakelen van de Waal / Bewogen opening op vrijdag, naar de macrofotografie op het podium. Gelukkig kon ik door de zaterdag alweer in de mood komen voor de macro. Iedereen heel erg bedankt die bij mijn lezing is geweest. Ik ben ontroerd door de leuke prive mailtjes en berichtjes.

Wat ik minstens zo leuk vindt op zo’n dag is om jullie te spreken en gezichten bij namen of foto’s te zien die ik eigenlijk alleen maar ken van social media of nieuwsbrieven. Die persoonlijke contacten daar geniet ik van. En natuurlijk is het ook heel erg leuk om met mijn collega’s te spreken. Het was erg gezellig.  Nu eindelijk tijd om aan de nieuwe website te werken en andere plannen….. Ik hou jullie op de hoogte.

Met dank aan Janet Klaver voor de foto.
Met dank aan Janet Klaver voor de foto.
Met dank aan Janet Klaver voor de foto.
Met dank aan Janet Klaver voor de foto.