Vorig jaar op 29 maart 2017 gaf ik een lezing bij Fotoclub Ommen. Het was een super gezellige avond met hele enthousiaste mensen. De lezing ging over mijn fotografische zoektocht en eindigde met mijn project de Waal bewogen. Na de lezing werd ik door Theo Looyschelder uitgenodigd om een keer mee te vliegen boven de waal met zijn Paramotor. Wauw….ik kon het niet geloven. IK had hem al vaak zien vliegen en dat leek me geweldig. In de auto moest ik mezelf een paar keer in mijn armen knijpen of ik niet droomde. Ik reed in een roes naar huis met een big smile op mijn gezicht. Wat een toffe avond. Zo’n leuke club en dan nog deze mega kers op de taart. 

Op de ochtend van 10 mei ging de telefoon en had ik Theo Looyschelder aan de telefoon. Of ik diezelfde avond mee wilde met de Paramotor. We zouden vanuit Elst (Arnhem) vertrekken. Of ik mee wilde??? Tuurlijk wil ik mee. Ik kon niet wachten. Het werd een waanzinnige mooie ervaring. Vrij in de lucht zonder muren om je heen en de wind langs je lichaam. Super cool en erg onwerkelijk. Een droon is mooi maar het zelf vanaf boven kunnen bekijken in de open lucht is echt waanzinnig gaaf.

En nu komt het!… Ja kan dit ook mee gaan maken als jij dat wilt!! Een absolute aanrader!!

Theo biedt namelijk vluchten aan tegen een hele mooie prijs voor iedereen die het leuk vindt. Heb je interesse neem dan snel een kijkje op zijn website. Wedden dat ook jij die glimlach op je gezicht hebt aan het einde. Bij mij was het er een van oor tot oor. 🙂

www.skyview-nijmegen.nl
Telefoon 06-20092580
e-mail:info@skyview-nijmegen.nl

Een glimp van boven…. met de iphone gemaakt.