In onderstaand filmpje vindt je 4 verborgen tips voor de iphone. Tips die gewoon op je telefoon zitten maar die wel een beetje verborgen zitten en niet echt bekend zijn gemaakt door apple.
Weet jij bijvoorbeeld hoe je een getal snel kan aanpassen in je rekenmachine? Hoe kun je snel met je cursor door je tekst gaan om een aanpassing te maken? Hoe maak je een to do lijstje? Je batterij 3 keer zo snel opladen? In deze video laat ik je dat zien. Veel plezier ermee.

WIE IS ANDREA ?
smartphone workshops andrea gulickx 19
Ik ben Andrea Gulickx en fotografie is altijd mijn grote passie geweest. Ik deel deze passie in macro workshops en Lensbaby macro en -landschap workshops. Ik vertel hierover ook graag in mijn lezingen. Mijn iphone is de enige camera die ik altijd bij me heb en daar fotografeer ik dan ook meer mee dan met mijn Nikon spiegelreflex.
Je kunt me op meerdere social media vinden maar Instragram is wel mijn favoriet. Ik deel hier mijn iPhone stories.
Ik ben  zelf zo’n grote fan van smartphone fotografie geworden dat ik mijn enthousiasme en creativiteit daarin graag met jullie deel in mijn smartphone fotografie workshops. De nadruk hierin zal liggen op creativiteit.
instagram andrea iphone stories

RELATED POSTS

Smartphone gebruiken met handschoenen?

Smart (phone) photographer

Smart (phone) photographer.