Ik ben super blij en trots aan te kondigen dat het hele jaar 2017 in het teken staat van mijn eerste grote expositie. Deze expositie wordt volledig gesponsord door de Dekkergroep te IJzendoorn aan de Waal. De Dekker Groep houdt zich al bijna 100 jaar bezig met de ontwikkeling van landschappen en de winning en verwerking van zand en grind. Een bedrijf uit IJzendoorn, waar ik zelf woon. Veel van mijn foto’s zijn gemaakt in gebieden die door de Dekkergroep zijn ontwikkeld zoals, Lobberdense waarden en Afferdense waarden maar ook de Willemspolder en Gouverneurspolder waar dekker nog grootste plannen mee heeft.

Voor de schrijver Wim Huijser vormden mijn foto’s het vertrekpunt voor een slingerende reis door de Nederlandse poëzie. Deze poëzie zal samen met mijn foto’s te zien zijn tijdens een reizende expositie langs de Waal onder de naam:De Waal / Bewogen.

Ik ben zo blij en trots dat deze wens van mij in vervulling gaat. Lees hier mijn laatste blog over de weg hier naartoe.

LOCATIES EXPOSITIE IN 2017

De eerste locatie is UIT-spanning het Stroomhuijs in het werkelijk schitterende Neerijnen vanaf donderdag 26 januari 2017 t/m zondag 19 februari 2017. Tijdens deze 3 weken is de expositie van donderdag t/m zondag te bezoeken.

De expositie in Neerijnen zal gecombineerd worden met het werk van de KunstenaarWim Borst – Keramiek.

www.wimborst-ceramics.nl

Daarna stroomt de expositie door naar het prachtige oude Streekmuseum in Tiel waar het van 17 maart 2017 t/m 25 juni 2017 zal hangen.

8 juli t/m 24 augustus 2017 is de expositie te bezichtigen in Zaltbommel. Het bijzondere Stadskasteel in Zaltbommel werkt hierin samen met de Poorterij in Zaltbommel. Tegelijkertijd zal op beide plekken een deel hangen. De Poorterij is nog geen 300 meter van het Stadskasteel vandaan.

Eindigend in het indrukwekkende gerestaureerde Fort Pannerden in Doornenburg. de expositie is hier komen te vervallen.

Wat ben ik dankbaar. Dankbaar naar Dekker voor het mogelijk maken van de expositie in 2017. Met name Manon van Roon, Richard van den Berg en Simon Schimmel. Voor hun enthousiasme en het geloof in mijn expositie. Dankbaar voor Wim Huijser en zijn enthousiasme, alle contacten die hij heeft gelegd, gedichten verzameld, teksten schrijft etc. Dankbaar voor iedereen die zo enthousiast is en ons steunt met daarin vooral de 4 prachtige locaties waar de expositie komt te hangen. Dankbaar voor de steun van mijn lief, de enthousiaste Marianne van Wim, familie en vrienden die in mij geloven.  En zeker niet te vergeten Cees Romijn, het vaklab, waar ik mijn foto’s laat afdrukken voor de expositie en die super meedenkt. Ik heb al een afdruk in groot gezien en het is geweldig. En hoe kan het ook anders dankbaar voor jullie allemaal die dit lezen, naar mijn workshops komen, mij volgen of fan zijn. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.