Workshop Specials

Deze special workshop voor, Macro en Lensbaby Macro gemengd, zijn bedoeld voor degene die de Lensbaby ‘Let’s het started’ basis workshop hebben gevolgd of de Macro Beginners of gevorderden. 

Dit zijn thema gerichte vervolg workshops voor de lensbaby of gewone macro fotografie. Gebruikmakend van bijzondere seizoensgebonden onderwerpen, gaan we verder waar we gebleven zijn in de basis workshop en gaan we je creativiteit nog verder ontwikkelen. Misschien wil je nog graag wat specifieke begeleiding of een paar extra ogen die met je meekijken op een bepaald vlak.

De workshops zullen in kleine groepen worden gehouden. Dit doe ik om alle deelnemers veel persoonlijke aandacht te kunnen schenken, maar ook om rekening te houden met de kwetsbare natuur.

Persoonlijk, creatief, enthousiasme, een leuk weerzien, uitwisselen van ervaringen na de vorige workshop en prachtige locaties met hele mooie onderwerpen zijn de belangrijkste ingredienten van die dag.

De genoemde data staan in principe vast, maar we blijven voor de onderwerpen natuurlijk afhankelijk van een soms wat grillige Moeder Natuur. Ik zal met jullie afstemmen indien de aanwezigheid van de onderwerpen aanzienlijk vervroegd of verlaat is.

 

MEER WORKSHOPS WORDEN ZSM ONLINE GEZET. ER STAAT ER ALVAST EEN OP.

CREATIVE AUTUMN

ANEMONES

SNOWDROPS

STORY TELLING