Workshop op maat

DSC_9959

DSC_4891

DSC_9721

Private Creativity

Of je je camera nu wel of niet beheerst, in de workshop macrofotografie 1-op-1 gaan we samen een dag op stap om te leren wat jij wilt. Jij geeft aan waar je wilt fotograferen, wat je van mij wilt leren en we gaan er een onvergetelijke dag van maken!

Niveau: beginners en gevorderden

Aantal cursisten: 1, maximaal 2
Locatie: In overleg
Tijd: 9:30 – 16:30 of in overleg als je een andere voorkeur hebt.
Prijs: € 285,- (incl btw) wil je liever met zijn tweeën komen dan zijn de kosten € 235 p.p.(incl btw)  Deze kosten zijn excl. lunch, entreegeld en reiskosten (0,19 cent per kilometer vanaf postcode 4053 HN excl btw ).

Ook is het mogelijk en leuk om met een groep, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje, een aparte dag te reserveren. Het maximale aantal is 8 personen. Neem in dit geval via het contactformulier contact met me op onder vermelding van je telefoonnummer, zodat we het een en ander kunnen bespreken.

Data:

In overleg, nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld en verzonden, neem ik per mail / telefonisch contact met je op om samen een datum en plaats te bepalen.

Wat leer je oa. in deze workshop:

Jij geeft aan wat je graag wilt leren.

Wat moet je meenemen:

- Camera, macrolens en/of lens met tussenringen of voorzetringen, telelens
- Handleiding van je camera indien beginner
- Pen en notitieblok
- Heb je een statief en/of reflectieschermpje neem deze dan ook mee.

Aanmelden:

Wil je je aanmelden voor deze workshop dan kun je dit doen via het formulier beneden.

Wil jij een vriend, vriendin, familielid of collega verrassen met een cadeaubon dan is er nu die mogelijkheid. Leuk om te geven voor de feestdagen of wellicht voor een verjaardag. Of misschien gaat een collega je verlaten en ben je opzoek naar een origineel afscheidscadeau. Hoe bestel je deze cadeaubon?

Voor en achternaam*

Email*

Adres en huisnummer*

Postcode en Woonplaats*

Telefoonnummer liefst een 06 nummer*

Workshopkeuze en eerste datumkeuze*

Dit formulier word helaas niet 'real-time' bijgehouden. Daarom is het mogelijk dat de workshop al vol is terwijl je je inschrijft. De workshop aanvragen worden naar binnenkomst afgehandeld. Daarom vraag ik je een 2e data uit te kiezen voor het geval de data voor je voorkeuze al vol is.

Workshopkeuze en tweede datumkeuze*

Hoe heb je Andrea Gulickx Photography gevonden ?

Anders namelijk,

Sta je open voor carpoolen als er mensen bij je in de 'buurt' wonen en mag ik je hiervoor benaderen? Uiteraard kan je dan altijd nog bepalen of dit uitkomt of niet.

Wat verwacht je / wil je graag leren. Wil je met meerdere mensen komen geef hierin aan met hoeveel personen en wie dat zijn, wel moeten deze personen zich zelf ook aanmelden en hetzelfde aangeven, geef hier ook aan als je een waardebon wilt inwisselen:

captcha

*=verplicht