Struin Fotoworkshop Neerijnen

Neerijnen
Nederland in een mooi en kleurrijk land en kent vele wandel-, klompen-, en struinpaden. Die afwisseling van Bossen, weiden, uiterwaarden en tuinen is zo mooi. Hou jij van struinen in de Natuur en is fotografie je passie? Vind je het leuk om creatief te fotograferen en sfeerbeelden te maken? Struin dan met me mee.

Creatieve macrofotografie maar ook het maken van sfeervolle en creatieve overzichtsbeelden zullen in deze workshop elkaar afwisselen. In het prachtige dorpje Neerijnen beginnen we de dag in het bos waar het groen doorbroken wordt door gele zonnige bloemen. Via de dijk omzoomt met fluitenkruid en boterbloemen lopen we door de uitwaarden bij de Waal waar talrijke knotwilgen de omgeving sieren. Waarna we weer op de dijk terugkomen en langs het kasteel door het bos weer terug gaan terug naar het startpunt. Zo eindig je de dag met een diversiteit aan beelden alsof je op ‘reportage’ bent geweest. Je maakt als het ware je eigen ‘moodboard’ (sfeerbord) van de dag.
Struinworkshop Neerijnen

Locatie:
Neerijnen.  Bos, weides en uiterwaarden.

Struinlengte:
6- 7 km.

Aantal Deelnemers:
Minimaal 4, maximaal 6 personen (nog 4 plaatsen beschikbaar)

Data:
Zondag 7 mei 2017

Tijd:
14:00- 21:00
Als het niet echt zonnig is die dag zal het tijdstip veranderen in 9.00 – 16:00 

Prijs:
€ 110,- incl koffie/thee/sap en iets lekkers. Zelf eten en drinken meenemen voor in de avond of tijdens lunch afhankelijk van wat de tijd wordt.

Aantal Deelnemers:
Minimaal 4, maximaal 6 personen.

Deze workshop gaat o.a. over:

- Compositie en perspectief
- Creatief met licht
- Creatief met de witbalans
- Spelen met de achtergrond
- Meervoudige belichting indien je die in de camera hebt.
- Leren zien. Waar moet je op moet letten?
- Vanuit jouw beleving en gevoel fotograferen

Niveau: Kennis van je eigen camera hebben en het kunnen werken in diafragmavoorkeuze stand of manueel fotograferen heeft de voorkeur. De techniek zal niet uitgebreid aan bod komen. Het is met name een creative workshop.

Wat moet je meenemen:
- Digitale spiegelreflexcamera of systeem camera, macrolens, telelens, standaard lens, 50 mm lens of een groothoek zijn allemaal geschikt. Neem er ook meerdere mee. Deze workshop is alleen mogelijk met een Lensbaby als je deze al beheerst of de Lensbaby basis workshop bij mij hebt gevolgd. Er is helaas geen tijd om de Lensbaby uit te leggen.
- Studio Paraplu en eventueel houder om de paraplu te verlengen.
- Eventueel Statief
- Juiste kleding, laagjes is altijd prettig, regenbroek, laarzen of stevige wandelschoenen.
- Matje voor je knieën.
- Lunch en drank voor tussen de middag.

Je kunt je hier via dit formulier aanmelden.

Voor en achternaam*

Email*

Adres en huisnummer*

Postcode en Woonplaats*

Telefoonnummer liefst een 06 nummer*

Locatie en datum Struinfotografie*

Hoe heb je Andrea Gulickx Photography gevonden ?

Anders namelijk,

Wat verwacht je / wil je graag leren? Wil je met meerdere mensen komen geef hierin aan met hoeveel personen en wie dat zijn, wel moeten deze personen zich zelf ook aanmelden en hetzelfde aangeven, geef hier ook aan als je een waardebon wilt inwisselen:

captcha

*=verplicht