Special Creative Autumn

Deze special workshop voor, Macro en Lensbaby Macro gemengd, zijn bedoeld voor degene die de Lensbaby ‘Let’s het started’ basis workshop hebben gevolgd of de Macro Beginners of gevorderden. 

Dit zijn thema gerichte vervolg workshops voor de lensbaby of gewone macro fotografie. Gebruikmakend van bijzondere seizoensgebonden onderwerpen, gaan we verder waar we gebleven zijn in de basis workshop en gaan we je creativiteit nog verder ontwikkelen. Misschien wil je nog graag wat specifieke begeleiding of een paar extra ogen die met je meekijken op een bepaald vlak.

De workshops zullen in kleine groepen worden gehouden. Dit doe ik om alle deelnemers veel persoonlijke aandacht te kunnen schenken, maar ook om rekening te houden met de kwetsbare natuur.

Persoonlijk, creatief, enthousiasme, een leuk weerzien, uitwisselen van ervaringen na de vorige workshop en prachtige locaties met hele mooie onderwerpen zijn de belangrijkste ingredienten van die dag.

De genoemde data staan in principe vast, maar we blijven voor de onderwerpen natuurlijk afhankelijk van een soms wat grillige Moeder Natuur. Ik zal met jullie afstemmen indien de aanwezigheid van de onderwerpen aanzienlijk vervroegd of verlaat is.

DSC_7403-bewerkt
DSC_8614
DSC_9304

Macro/Lensbaby Macro Special Creative Autumn 

De special workshop ‘autumn delight’ en ‘awareness of awakening’ zijn samen gevoegd in deze creative workshop. In deze workshop werken we met kleuren, vormen, licht en lijnenspel. Op welke manier gebruik je het licht in je foto en hoe creëer je daarmee je eigen sfeer? Hoe gebruik je de omgeving om jouw beeld net dat beetje extra te geven en welke compositie geeft daarbij de juiste balans? Wil je met abstractie werken of juist meer van de omgeving laten zien? Kortom, deze workshop zal voornamelijk gericht zijn op het nog meer stimuleren van jouw creativiteit. Er is een legio aan onderwerpen mogelijk zoals bijvoorbeeld paddestoelen, diverse bladeren, druppels of spinnenwebben. Stuk voor stuk juweeltjes van de natuur. Maar ook gaan we met de reflecties van de vennen aan de slag dus snel ook je telelens mee.

Aantal cursisten: min 3, max 6

Locatie: Arnhem Landgoed Vijverberg, Groot Warnsborn
Data: Vrijdag 14 oktober 2016 (VOL)

Tijd: 9:00 – 15:00
Prijs: € 90,- p.p. (incl btw) Incl koffie, thee en iets lekkers. Zelf graag eten en drinken meenemen voor de lunch.

( PS : Alsjeblieft alleen aanmelden als je een Lensbaby’Let’s het started’ basis workshop hebt gevolgd of een basis of gevorderden macrofotografie workshop)

Aanmeldformulier 

Naam*

Email*

Adres en huisnummer*

Postcode en Woonplaats*

Telefoonnummer

Workshopkeuze en datum*

Eventuele opmerkingen

captcha

*=verplicht