Special Snowdrop 2017

Deze special workshop voor, Macro en Lensbaby Macro gemengdzijn bedoeld voor degene die de Lensbaby ‘Let’s het started’ basis workshop hebben gevolgd of de Macro Beginners of gevorderden. 

Dit zijn thema gerichte vervolg workshops voor de lensbaby of gewone macro fotografie. Gebruikmakend van bijzondere seizoensgebonden onderwerpen, gaan we verder waar we gebleven zijn in de basis workshop en gaan we je creativiteit nog verder ontwikkelen. Misschien wil je nog graag wat specifieke begeleiding of een paar extra ogen die met je meekijken op een bepaald vlak.

De workshops zullen in kleine groepen worden gehouden. Dit doe ik om alle deelnemers veel persoonlijke aandacht te kunnen schenken, maar ook om rekening te houden met de kwetsbare natuur.

Persoonlijk, creatief, enthousiasme, een leuk weerzien, uitwisselen van ervaringen na de vorige workshop en prachtige locaties met hele mooie onderwerpen zijn de belangrijkste ingredienten van die dag.

De genoemde data staan in principe vast, maar we blijven voor de onderwerpen natuurlijk afhankelijk van een soms wat grillige Moeder Natuur. Ik zal met jullie afstemmen indien de aanwezigheid van de onderwerpen aanzienlijk vervroegd of verlaat is.

a

aaaaaa

DSC_3766
DSC_4194-bewerkt
DSC_4443

Workshop Snowdrop Serenity

Sneeuwklokjes zijn prachtig maar best lastig vast te leggen. Hoe kun je dat nu het beste aanpakken en hoe creatief kun je zijn? Met een kleine groep van max 6 personen gaan we het bos in opzoek naar deze prachtige voorjaarsbloemetjes.

Aantal cursisten: min 3, max 6 (nog 2 plaatsen vrij)

Locatie: Amelisweerd in Bunnik (goed te bereiken met openbaar vervoer)

Data: Zondag 19 februari 2017
vvvvv
Tijd: 9:00 – 15:00

Prijs: € 90,-   (incl btw) Incl koffie, thee en iets lekkers. Zelf graag eten en drinken meenemen voor de lunch.

( PS : Alsjeblieft alleen aanmelden als je een Lensbaby’Let’s het started’ basis workshop hebt gevolgd of een basis of gevorderden macrofotografie workshop)

Sneeuwklokjes inspiratie.  Helaas kun je het filmpje hier niet bekijken. Klik daarom hier op het woord VIMEO om het filmpje te zien.

Snowdrop Serenity


Aanmeldformulier 

Naam*

Email*

Adres en huisnummer*

Postcode en Woonplaats*

Telefoonnummer

Workshopkeuze en datum*

Eventuele opmerkingen

captcha

*=verplicht