Creatieve Macrofotografie

HEATHER
VVVVVVVVVVV
Creatieve Macrofotografie – Light Tour
Of je de theorie nu wel of niet beheerst, de workshop Creatieve macrofotografie zal voornamelijk gericht zijn op het stimuleren van jouw creativiteit. Kleuren, vormen, licht en lijnenspel zijn de belangrijkste ingrediënten voor een sfeervolle macrofoto, of je nu houdt van dromerige of abstracte beelden. Op welke manier gebruik je het licht in je foto en hoe creëer je daarmee je eigen sfeer? Hoe gebruik je de omgeving om jouw beeld net dat beetje extra te geven en welke compositie geeft daarbij de juiste balans.

Eventuele technische vragen kun je gedurende de dag aan mij stellen en ik kijk de hele dag met jullie mee. Eerst laat ik je een kijkje nemen in mijn beleving van de natuur door middel van een ‘mobiele creatieve foto presentatie’. Vervolgens leer ik je hoe jij foto’s kunt maken vanuit jouw beleving en gevoel in de natuur zelf. We gaan met zijn allen een hele dag ‘op zoek naar het licht’. Let’s create light together.

Deze workshop gaat o.a. over:

- Compositie en perspectief
- Creatief met licht
- Creatief met de witbalans
- Spelen met de achtergrond
- Leren zien. Waar moet je op moet letten?
- Vanuit jouw beleving en gevoel fotograferen

Niveau: Iedereen werkt op zijn eigen niveau. Er wordt deze dag vooral aandacht besteed aan de creatieve kant. De ‘theorie’ in de ochtend zal ook met name creatief zijn en bestaan uit foto’s waarin ik mijn werkwijze laat zien. Technische vragen kunnen altijd gedurende de dag gesteld worden. 
(Het is wel fijn als je al in de diafragmavoorkeuze stand of manueel fotografeert en weet hoe diafragma,sluitertijd en iso samenwerken. ) Maar laat dit je vooral niet afschrikken.

Twijfel je of deze workshop geschikt voor je is, neem dan even contact met me op via het contactformulier.

Wat moet je meenemen:
- Digitale spiegelreflexcamera, macrolens of bv 50mm lens met tussenringen of voorzetringen. Telelens is ook mogelijk.
Lensbaby Velvet 56 is ook mogelijk om mee te nemen.
- Pen en notitieblok.
- Studio Paraplu en eventueel houder om de paraplu te verlengen.
- Juiste kleding, laagjes is altijd prettig, regenbroek, laarzen of stevige wandelschoenen.
- Matje voor je knieën.

xvvvvvvvvvvv

AMELISWEERD BUNNIK 2017vvvvvvvvv
Locatie: AMELISWEERD in Bunnik. De landgoederen Oud Amelisweerd en Nieuw Amelisweerd zijn 2 prachtige landgoederen en beiden zijn Rijksmonumenten. Het is een uniek gebied waarop prachtige stinzenplanten bloeien.
vvvvvvvvvvvv
Data : Zaterdag 25 maart 2017 ( VOL)
Tijd: 9:00 – 15:00
Prijs:  € 115,- p.p.  (incl. btw), incl koffie, thee bij aanvang. Excl. lunch en verdere drank.
Aantal cursisten: min 3, max 5 personen.
vvvvvv
Wil je je aanmelden voor deze workshop dan kun je dit doen via het aanmeldformulier onderaan de pagina.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvv
vvv

BOTANISCHE TUINEN UTRECHT 2017
vvvvvv
Locatie:
 BOTANISCHE TUINEN in Utrecht. 
De Utrechtse Botanische Tuinen zijn een onderdeel van de Universiteit Utrecht en liggen in het hart van het universitaire centrum De Uithof. De Tuinen zijn aangelegd op en rondom het 19de-eeuwse Fort Hoofddijk. Het is een prachtige tuin met een grote diversiteit aan bloemen en planten.
vvvvv
Data: Zaterdag  29 april 2017v(VOL)
vvvvvvZaterdag 13 mei 2017 (nog 1 plaats vrij)
Tijd:  10:00 – 16:00
Prijs:  € 110,- p.p. (incl. btw), incl koffie, thee bij aanvang. Excl. lunch en verdere drank. Excl. entree kosten en parkeerkosten. Heb je een museum jaarkaart dan is de entree gratis bij de Botanische tuinen.
Aantal cursisten: min 4, max 5 personen.
vvvvvv
Wil je je aanmelden voor deze workshop dan kun je dit doen via het aanmeldformulier onderaan de pagina.

AMERONGSE BOSvvvv
Locatie: AMERONGSE BOS in Amerongen. Het Amerongse Bos is een van de oudste bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Het ligt op de 69 meter hoge Amerongse Berg: het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug. Beuken en Dennen en berkenbos wisselen elkaar af.
vvvvv
Data : Zondag 22 oktober 2017
vvvvvvVrijdag 3 november 2017
Tijd:  9:00 – 15:00
Prijs:  € 115,- p.p.  (incl. btw), incl koffie, thee bij aanvang. Excl. lunch en verdere drank.
Aantal cursisten: min 3, max 6 personen.
vvvv
Wil je je aanmelden voor deze workshop dan kun je dit doen via het aanmeldformulier onderaan de pagina.
vvvvvvvvvvvvvvvVVVVVVVVVvvvvvvvvvvvvvvvVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

Naar aanleiding van de workshops heb ik een video filmpje gemaakt met foto’s van de cursisten in 2014.

En van 2013.

Aanmelden:
Ben je geïnteresseerd in de workshops maar staat er geen datum bij waarop je kan, stuur me dan een mailtje via het contactformulier, dan zet ik je op een reservelijst. Geef dan even aan om welke workshop het gaat. Zodra er weer nieuwe data komen krijgen de mensen op de reservelijst als eerste de kans om zich hiervoor aan te melden.
Weet jij een mooie locatie bij jou in de buurt laat het me dan weten wie weet komt Andrea Gulickx Photography on Light tour volgend jaar bij jou in de buurt.

Wil jij een vriend, vriendin, familielid of collega verrassen met een cadeaubon dan is er nu die mogelijkheid. Leuk om te geven voor de feestdagen of wellicht voor een verjaardag. Of misschien gaat een collega je verlaten en ben je opzoek naar een origineel afscheidscadeau. Hoe bestel je deze cadeaubon?

Voor en achternaam*

Email*

Adres en huisnummer*

Postcode en Woonplaats*

Telefoonnummer liefst een 06 nummer*

Workshopkeuze en eerste datumkeuze*

Dit formulier word helaas niet 'real-time' bijgehouden. Daarom is het mogelijk dat de workshop al vol is terwijl je je inschrijft. De workshop aanvragen worden naar binnenkomst afgehandeld. Daarom vraag ik je een 2e data uit te kiezen voor het geval de data voor je voorkeuze al vol is.

Workshopkeuze en tweede datumkeuze*

Hoe heb je Andrea Gulickx Photography gevonden ?

Anders namelijk,

Sta je open voor carpoolen als er mensen bij je in de 'buurt' wonen en mag ik je hiervoor benaderen? Uiteraard kan je dan altijd nog bepalen of dit uitkomt of niet.

Wat verwacht je / wil je graag leren. Wil je met meerdere mensen komen geef hierin aan met hoeveel personen en wie dat zijn, wel moeten deze personen zich zelf ook aanmelden en hetzelfde aangeven, geef hier ook aan als je een waardebon wilt inwisselen:

captcha

*=verplicht