Special Anemones 2017

Deze special workshop voor, Macro en Lensbaby Macro gemengd, zijn bedoeld voor degene die de Lensbaby ‘Let’s het started’ basis workshop hebben gevolgd of de Macro Beginners of gevorderden. 

Dit zijn thema gerichte vervolg workshops voor de lensbaby of gewone macro fotografie. Gebruikmakend van bijzondere seizoensgebonden onderwerpen, gaan we verder waar we gebleven zijn in de basis workshop en gaan we je creativiteit nog verder ontwikkelen. Misschien wil je nog graag wat specifieke begeleiding of een paar extra ogen die met je meekijken op een bepaald vlak.

De workshops zullen in kleine groepen worden gehouden. Dit doe ik om alle deelnemers veel persoonlijke aandacht te kunnen schenken, maar ook om rekening te houden met de kwetsbare natuur.

Persoonlijk, creatief, enthousiasme, een leuk weerzien, uitwisselen van ervaringen na de vorige workshop en prachtige locaties met hele mooie onderwerpen zijn de belangrijkste ingredienten van die dag.

De genoemde data staan in principe vast, maar we blijven voor de onderwerpen natuurlijk afhankelijk van een soms wat grillige Moeder Natuur. Ik zal met jullie afstemmen indien de aanwezigheid van de onderwerpen aanzienlijk vervroegd of verlaat is.

aaa

DSC_6767
DSC_6412
DSC_6700

Macro/Lensbaby Macro Special Anemones 

Toch wel een van de meest geliefde voorjaarsbloemetjes voor fotografen. In het prachtige Landgoed Poelgeest te Oegstgeest gaan we op zoek naar de anemoon met zijn vele gezichten. Ga jezelf te buiten met behulp van tips & tricks om hier spannende beelden van te maken.

Aantal cursisten: min 4, max 6 (VOL)

Locatie: Landgoed Poelgeest te Oegstgeest 

Data: Vrijdag 31 maart 2017 

Tijd: 9:00 – 15:00

Prijs: € 90,-   (incl btw) Incl koffie, thee en iets lekkers. Zelf graag eten en drinken meenemen voor de lunch.

( PS : Alsjeblieft alleen aanmelden als je een Lensbaby’Let’s het started’ basis workshop hebt gevolgd of een basis of gevorderden macrofotografie workshop)

Aanmeldformulier 

Naam*

Email*

Adres en huisnummer*

Postcode en Woonplaats*

Telefoonnummer

Workshopkeuze en datum*

Eventuele opmerkingen

captcha

*=verplicht