Struinfotografie

Neerijnen 01a
Nederland in een mooi en kleurrijk land en kent vele wandel-, klompen-, en struinpaden. Die afwisseling van Bossen, weiden, uiterwaarden en tuinen is zo mooi. Hou jij van struinen in de Natuur en is fotografie je passie? Vind je het leuk om creatief te fotograferen en sfeerbeelden te maken? Struin dan met me mee.

Voor reportages van bladen kom ik in prachtige gebieden waar ik met verschillende lenzen werk om dat gebied vast te leggen. De afwisseling van macrofotografie met sfeervolle omgevingsfoto’s en het struinen in zo’n prachtig gebied vind ik zelf zo leuk dat het me geweldig leek om hier een workshop van te maken. Ook voor deze workshop is het uitgangspunt natuurlijk creativiteit. Onscherpte, spelen met je witbalans en het licht om jouw beleving te creëren, hoe gebruik je de omgeving maar ook bv. meervoudige belichting in de camera is mogelijk.

Neem daarom niet alleen je macro mee. Een telelens, 50 mm of groothoek zijn ook mooi om mee te nemen. Neem mee waar jij zin in hebt om mee te werken. De Lensbaby is natuurlijk ook mogelijk maar dan moet je hem wel onder de knie hebben of een basis workshop bij mij gevolgd hebben want er is helaas geen tijd om deze speciaal uit te leggen. We zullen in een klein gezelschap door een prachtig gebied lopen. Gedurende de hele dag zal ik met jullie mee kijken en tips geven zodat je hopelijk met een voldaan gevoel na afloop een creatieve en mooie ‘reportage’ van je eigen dag hebt gemaakt.

Voor dit jaar is de eerste struinroute al in Juni in Wageningen.

Voor volgend jaar is er een in Neerijnen.