Reacties Workshop 2017

Vind je het leuk om je reactie te delen met anderen over een van de workshops…..dan kan je dat hier doen onderaan de pagina dus even naar beneden scrollen ;-) !

Wil je over iets anders een reactie achterlaten dan graag via het gastenboek of de contactpagina.

Het gastenboek vind je onder de contactpagina. Dank je wel.
De reactie die je me toestuurt via dit formulier zal ik zelf online zetten. Als je het leuk vind kun je via mijn email adres ook nog apart een foto mailen die je op de workshop gemaakt hebt en waar je erg blij mee bent, dan plaats ik die erbij. Dit emailadres staat in de mail die je ontvangt nadat ik je reactie heb ontvangen.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Dick Heenck (Opheusden) *Zaterdag 1 april 2017 Creatieve macrofotografie Oegstgeest*

Dit was echt geen grapje, een geweldige workshop in Oegstgeest. De bosanemoon stond in het middelpunt, ik heb er echt van genoten en weer wat geleerd, kijken naar het voorwerp en het licht, je deed het erg goed met vooraf een heerlijke kop koffie met wat er bij en tijdens de workshop bleef je ons volgen en tips geven. bedankt voor deze leerzame workshop.

Een gezellige dag met fotoclub Natuurfoto rivierenland. Dick was een van de enthousiaste workshop deelnemers. Het was erg leuk om Dick bezig te zien, iemand die begaan is met de natuur. Camera op zijn statief, alles goed bekijken, scherpstellen, tips gelijk toepassend. En een heel mooi soft zacht eindresultaat. http://www.natuurfoto-heenck.nl/
Dick Heenck

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Trude Bosman *Creatieve macrofotografie Prive Workshop Amelisweerd*

Wat een heerlijke dag heb ik met Andrea gehad! Zo enthousiast, geduldig en professioneel is ze dat het lensbaby-virus nu ook op mij is overgeslagen. Heerlijk om in je eigen bubbel te zitten oog in oog met een crocus. En bij de foto’s die je maakt, geeft Andrea ter plekke feedback. Nog een beetje meer contrast of iets meer licht. Samen proberen en uiteindelijk heel erg genieten. Ik ben verkocht en hoop nog veel van Andrea te mogen leren in volgende workshops!

Altijd geweldig om mensen te zien die voor het eerst echt met de macrolens werken. De verwondering van de dingen die ze zien, zo klein als ze zijn. Soms niet zichtbaar voor het blote oog. Het was dan ook super leuk om het enthousiasme te horen en te zien van Trude. Het is mooi hoe er soms mensen op je pad komen, waarbij een soort extra ‘klik’ is. En die was er zeker met enthousiaste en warme Trude. Voor het eerst Macro en dan ook nog gelijk de Lensbaby, een hele uitdaging zeker als er nog eens veel wind is. Nog een beestje erbij wat hoog in het beeld zit en dan ook nog buigen. Glansrijk geslaagd wat mij betreft. Tja wel gelijk besmet met het Lensbaby virus….:)
Trude Bosman

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Elisabeth Roggeveen (Heerewaarden) *Zondag 12 februari 2017 Let’s get started  Amelisweerd*

Ik maakte tijdens een lezing kennis met de diverse beelden van Andrea. Door het enthousiasme en de hartelijkheid beloofde het een prima workshop te worden. Na de ontvangst met koffie en “iets” erbij werd de werking van de lens uitgelegd en vervolgens gingen wij op weg naar het sneeuwklokje, het lijdend voorwerp van deze workshop. Ondanks de sneeuw en kou hebben we veel geleerd van de inspirerende uitleg en voorbeelden van Andrea. Dank je wel voor deze leerzame dag!

Bep werkte voor de eerste keer met een Lensbaby. ‘Geheel uit haar comfortzone’ zoals ze zelf zegt. Haar enthousiasme en het aangaan van de uitdaging om de ‘juiste’ (on)scherpte te vinden en de vervorming van de buiging in haar voordeel te gebruiken heeft deze prachtige zachte dromerige foto opgeleverd. Met als mooi detail de scherpe sneeuwvlokjes op het takje en dan het fraaie verloop naar onscherpte.

elisabeth photo ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Tineke Smit Broekhuizen (Amersfoort) *Zondag 12 februari 2017 Let’s get started  Amelisweerd*

Al jaren lag de lensbaby in de kast. Soms kwam hij eruit en probeerde ik er een foto mee te maken, maar gefrustreerd legde ik hem weer snel terug. Tot afgelopen zondag! Sindsdien gaat het leven van mijn lensbaby er heel anders uit zien! Ik heb namelijk van Andrea geleerd hoe ik foto’s kan maken met deze lens! Het scherpstellen is nog een aandachtspunt voor me, maar wat heb ik veel tips gekregen. Door het dikke pak sneeuw dat er lag, waren er weinig bloemetjes te zien, maar ondanks dat bleef Andrea enthousiast met ideeën komen! Gefrustreerd raken omdat het niet lukt, kan niet met zo’n positieve workshopbegeleidster! Dank je wel en ik kom vast en zeker nog een keer terug om meer van je te leren!

Ik denk dat de Lensbaby wat vaker in de tas zal zitten als ik het enthousiasme zag waarmee Tineke de bomen indook en op de grond lag. Onscherpte schuwt ze niet en ik weet zeker dat die creativiteit nog meer zal gaan stromen.

Tineke Smit Broekhuisen
   ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….   Bedankt  

Naam*

Email*

Woonplaats

Welke workshop gaat het over?

Je reactie

captcha

*=verplicht