Op de cover van de Noaber

De nieuwe Noaber is weer uit en ik ben trots dat mijn foto op de voorkant staat. Het betreft de interessante kasteelheer Gregorius Halman uit de nieuwe rubriek ‘Markant’. Gregorius Halman is een prachtig persoon die zijn eigen fantasie heeft waargemaakt. Hij bouwt al 20 jaar aan een kasteel in zijn achtertuin. Als je er binnen stapt word je overdonderd door het feit dat een man dat allemaal gemaakt heeft. Het is dan ook prachtig. Het was me een genoegen om deze vrolijke kasteelheer, te mogen fotograferen. Het artikel is geschreven door Harrie Hoitink. Vind je het leuk om de foto’s te zien die niet in het blad stonden neem dan een kijkje hier.Noaber februari 01

Noaber februari 02Noaber februari 03Noaber februari 04De andere reportage gaat over Ben Joosten. Hij en zijn vrouw Emmy Eerdman zijn een erg bijzonder en interessant stel. 2 ontzettend creatieve mensen en zeer gastvrij. Ben heeft me niet alleen door de liefde voor zijn vak, maar ook als persoon, erg geraakt.  Van Brons gieten naar het maken van typografische prenten ‘waarin de loden drukletters tot leven komen’ zoals Wim Huijser zo mooi schrijft. Ik kan je zeggen dat als je een grafische achtergrond hebt en je loopt in zijn atelier met al die prachtige drukmachines en oude loden letters, is dat echt een feest. Het was ook echt geweldig om te zien hoe hij te werk ging, alles handmatig. Prachtig wat een kunstenaar. Helaas kan ik hiervan geen meerdere foto’s laten zien.Noaber februari 05

Noaber februari 06

En dan nog een verrassing!!!

DIT IS NU EEN OUD BERICHT DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKENT!!
Heb je je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief dan is dit een mooi moment. Via de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van nieuwe blogposts en leuke nieuwtjes rond Andrea Gulickx Photography afspelen.

Op het moment zijn er 45 aanmeldingen. Zodra er 50 aanmeldingen voor de nieuwsbrief zijn verloot ik een smartphone cover met een foto uit mijn collectie naar keuze. Je hebt de keuze uit iPhone 4 of 5 of de Samsung Galaxy S3/S3LTE. Heb je geen van deze modellen en jij bent de gelukkige winnaar dan mag je een kaartenset naar keuze uitzoeken uit mijn webshop of een foto naar keuze uitzoeken die word afgedrukt op het formaat 30 x 45.

De loting is voor de eerste 50 nieuwsbrief aanmeldingen, dus ook voor degene die al aangemeld waren. De winnaar zal op de site bekend gemaakt worden, dus hou die in de gaten. Om je een idee te krijgen hoe hip jou telefoon er dan uit gaat zien …….

 

One Response to “Op de cover van de Noaber”

  1. Roland februari 26, 2013 at 16:20 #

    Je maakt schitterende reportages voor het blad naober!
    Groetjes Roland

Leave a Reply:

Gravatar Image