Achter de schermen

Eindelijk was het dan zover op vrijdag 24 mei de eerste workshop ‘Playfull learning‘. En daarna volgenden ‘Flowing Creativity‘ en een ‘Private Creativity‘. Het was zo leuk om het enthousiasme te zien van iedereen. Super. Overal doken kopjes in de stuiken of erboven uit.
We boften met het weer. Maar ook zonder zon was het prima fotograferen en een mooie extra uitdaging om de foto’s er toch zonnig te laten uitzien. Maar alle keren hielden we het droog. De dag begon iedere keer weer met een warm ontvangst van iedereen die bij de Smidse werkt. nike tn noir Een mooie biologische winkel met terras erbij. Boven is een zolder waar de presentatie word gehouden. goedkoop nike air max 2016 Een gezellige ruimte. Het ontvangst met koffie en thee en de heerlijke lunch zijn met liefde gemaakt en heerlijk. Wessel, Dinne en allemaal heel erg bedankt!

Na de lunch is het tijd om dat toch echt dat licht op te gaan zoeken. En iedereen doet ontzettend zijn best. Echt geweldig. Opdrachtjes worden uitgevoerd, tips worden gegeven en foto’s bij elkaar bekeken. Om zo tot een nog beter resultaat te komen. En dat werkt heel fijn.

Hier een kleine impressie ‘achter de schermen’.

De Smidse

‘Op zoek naar het licht’ en ‘de achtergronden’…

Zou het hier ook te vinden zijn ?…….

Of hier ?…….

Dat was een kleine impressie van de dagen. Wil jij ook graag op zoek naar het licht gaan? Dan kun je je nu aanmelden voor een van de nieuwe data. asics homme pas cher In augustus zijn er weer nieuwe workshops en daarna in de herfst Oktober en November.

Als je niet zeker weet welke groep voor je geschikt is kun je altijd even contact opnemen. Het is een aanrader om de beginners te doen als je je camera nog niet helemaal onder de knie hebt. Ik heb zelf jaren lang in de A stand gefotografeerd maar wist nog steeds niet wat ik deed. Het is daarom echt handig als je bekend bent met de belichtingsdriehoek (diafragma,sluitertijd en iso) en hoe die werkt als je wilt instappen bij de gevorderden. Ben je daar nog niet mee bekend dan is dit je kans om de theorie op een leuke, begrijpelijke manier te leren. Ik heb zelf altijd een hekel aan theorie en ben iemand van de plaatjes. nike requin tn pas cher Daarom heb ik de presentatie ook zo visueel mogelijk gemaakt voor beide groepen.

4 Responses to “Achter de schermen”

 1. Pat juni 13, 2013 at 06:57 #

  Hoi Andrea,

  erg leuk stuk over je workshops! Alleen jammer dat de vergroting van de foto’s niet werkt.

  Liefs, Pat.

  • Andrea juni 13, 2013 at 07:00 #

   Dank je wel Pat, die zijn ook niet groter het is meer voor een indruk en anders worden de foto’s veel te zwaar en de site te traag. :) Maar ik zie wat je bedoeld het werkt helemaal niet. Ik ga er achter aan. Dank je. groetjes Andrea

 2. José juni 14, 2013 at 21:34 #

  Hoi Andrea,

  leuk om te zien hoe de “cursisten”
  in hun werk opgaan. Pracht omgeving ook daar,
  kan in augustus zelfs nog wel landschapjes schieten hihi

  groetjes José

  • Andrea juni 15, 2013 at 19:01 #

   Het is zeker erg mooi daar. Klein maar fijn leuk dat je erbij bent in Augustus en leuk om je dan weer te zien. Groetjes Andrea

Leave a Reply:

Gravatar Image