Audio Visuals of AGP

Welkom op deze nieuwe Audio Visual Pagina van Andrea Gulickx Photography !

Audio Visual. Een passie van mij die allang geleefd wil worden en eindelijk daar is. Het is nog maar het begin…….ik hoop van vele Audio Visuals.
Het muzikale nummer van Gabriel YaredAn Angel Falls‘ uit mijn favoriete film City of Angels lag al lang te wachten om voor iets gebruikt te worden en nu is het zover……

Helaas lukt het me nog niet om ze op de website te vertonen klik daarom op het blauwe woord VIMEO onder de video dan ga je naar de vimeo pagina toe. Veel kijk plezier.

De nieuwe licht toer voor macro gevorderden.

Sneeuwklokjes ze zijn zo mooi maagdelijk wit. Je kunt ze op vele manier vastleggen en een hoop kun je zelf doen om een sfeer te creëren. In dit filmpje hoop ik jullie inspiratie te geven voor het fotograferen van sneeuwklokjes. In mijn workshop specials ‘Snowdrop Serenity’ ga ik met jou op pad om deze prachtige bloemetje te fotograferen. Voorwaarde is wel dat je al een workshop bij mij gedaan moet hebben voordat je deze workshops kunt volgen. Mocht je die nog niet gevolgd hebben misschien is dat een leuke reden om nu een workshop bij me te gaan volgend zodat je volgend jaar mee kunt gaan. Ik wens jullie veel kijkplezier.

Deze prachtige foto’s van het filmpje ‘Workshop Memories’ zijn gemaakt door cursisten tijdens mijn macrofotografieworkshops in 2013. Ze zijn zo creatief en inspirerend dat ik ze graag met iedereen wil delen. Veel kijkplezier !

Het muzikale nummer van Gabriel Yared ’An Angel Falls‘ uit mijn favoriete film City of Angels lag al lang te wachten om voor iets gebruikt te worden en nu is het zover…..
Veel kijkplezier met Journey to the light. Een altijd weer terugkerend onderwerp in mijn foto’s.

De Lensbaby inspiratie trailer voor mijn workshops.

Deze prachtige foto’s van het filmpje ’Workshop Memories 2014′ zijn gemaakt door cursisten tijdens mijn macrofotografie workshops in 2014. Geniet ervan!

Deze inspirerende foto’s van het filmpje ’Lensbaby cursisten 2015′ zijn gemaakt door cursisten tijdens mijn Lensbaby macrofotografie workshops in 2014.Veel kijkplezier !